Bianca Ingrossos ilska – ryter ifrån mot Pernillas bild: ”Usch”

Bianca Ingrosso

I Wahlgrens värld får tittarna se när Bianca Ingrosso ratar mamma Pernilla Wahlgrens bild.
– Den kommer jag absolut inte lägga upp, säger Bianca.
0:30

Efter reklamen: Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”

(0:30)

Artisten Pernilla Wahlgren, 54, har många bollar i luften vad gäller hus. Just nu håller hon på att bygga sitt drömhus på Lidingö, Villa Nilla som huset också kallas blir förhoppningsvis klart till i höst. Pernilla har tidigare berättat om miljonförlusten hon gjort på det tidigare boendet och att hon borde haft mer is i magen

– Jag gjorde inte mitt livs bästa affär... Jag var ju klantig nog att, eller det kunde man ju inte veta då, men jag sålde ju huset innan priserna steg iväg liksom.

Bilden avslöjar Kristins privata kväll med Robinson-profilen

Pernilla Wahlgren visar upp enorma lyxvillan i Spanien

Inte nog med det så har hon även köpt ett lyxhus i Spanien tillsammans pojkvännen Christian Bauer, 56.

I podcasten Wahlgren & Wistam, som Pernilla driver tillsammans med vännen Sofia Wistam, 56, berättar Pernilla om anledningen bakom beslutet.

– Jag älskar ju Casa rosa, det ligger mig så otroligt varmt om hjärtat, men det blev också en ny... ja, asså livet har ju förändrat sedan jag träffat någon, börjar Pernilla och fortsätter:

Anna Brolin och Jesper Rodhborn skiljer sig efter nio år som gifta

Se klippet här!

– Självklart ska vi få plats i Casa rosa, men med det här huset tänkte jag lite att ”jag måste nog slå till nu, för annars kommer det att bli sålt och det är här jag vill bli gammal med mina barn och barnbarn. Både mina och Christians”. Så det här huset känns verkligen som Casa rosa 2.0!

På Instagram visar Pernilla upp nya lyxvillan! Tidigare har vi bara fått se den nya villans utsikt, men nu får vi se bilder inifrån huset.

Bianca Ingrosso ratar Pernilla Wahlgrens bild: "Usch"

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld hälsar Pernilla på Bianca Ingrosso, 27, på hennes nya kontor vid Humleträdgården. Och som gäst bör man ta med sig en inflyttningspresent tycker Pernilla. Vad är då bättre än ett foto på mor och dotter som man kan ha på skrivbordet?

– Jag ser ut som en svamp. Ursäkta mig, men vad är det för äcklig bild mamma? Usch den kommer jag absolut inte lägga upp, säger Bianca när hon får se bilden.

– Nej, du är så gullig, säger Pernilla.

Bilden gick kanske inte hem hos Bianca Ingrosso, men tur att hon också fick en mugg med mamma Pernilla på!

FOTO Wahlgrens värld/Discovery+, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!