Bilden avslöjar Kristin Kaspersens privata kväll med Robinson-profilen

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen är en av våra mest folkkära programledare.
Nu syns hon tillsammans med en känd Robinson-profil på restaurang – och duon såg ut att ha en rejält mysig kväll ihop.
Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”
0:30

Efter reklamen: Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”

(0:30)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 52, föddes rakt in i rampljuset med välkända föräldrar – Barbro ”Lill-babs” Svensson och den norska före detta landslagsmålvakten i fotboll, Kjell Kaspersen.

Hon valde ett liv i rampljuset även hon och har kommit att blivit en av Sveriges mest folkkära programledare. Kristin har främst gjort sig igenkänd i populära program som Fångarna på fortet och Nyhetsmorgon.

Men det började tidigare än så. När Kristin Kaspersen var ung tog hon sig an flera barnroller i musikaler på teatrar runt om i Stockholm. Och sedan dess har karriären bara tuffat på!

Kristin Kaspersens tidigare relationer och två söner

Från ett tidigare förhållande med Martin Lamprecht, 58, har programledaren sonen Filip Lamprecht, 25, som även han har gått och blivit en kändis. Speciellt efter sin medverkan i förra årets Let's dance, där han kammade hem hela tävlingen.

Filip har nu blivit en mycket igenkänd profil i media-Sverige och syns ofta tillsammans med andra kändisar, som bland andra Paradise hotel-profilen Johnny Edlind.

Efter sju år tillsammans separerade Kristin och Filips pappa och 2003 gifte sig Kristin med programledaren Hans Fahlén, 58. Även de fick en son, Leon Kaspersen Fahlén, 18. Leon har valt ett liv lite mer under radarn än resterande familjemedlemmar.

Okända relationen till Robinson-deltagaren Joanna Swica

Nu senast har vi bland annat sett Kristin programleda årets Idrottsgala, som ägde rum i januari.

Om man följer henne på sociala medier har man även kunnat se att hon nyligen befunnit sig på Maldiverna på en riktig lyxresa där hon bland annat varit instruktör i yoga och njutit av tid med familj och vänner. Kristin hade även sällskap av den före detta tennisspelaren Jonas Björkman och hans fru Petra.

Nu har tv-profilen landat på svensk mark igen och syns på Joanna Swicas Instagram-story. Joanna medverkade i förra årets Robinson, när säsongen spelades in i Sverige med anledning av pandemin.

Men vissa kände igen Joanna redan innan sitt deltagande i Robinson – hon är nämligen en influencer, egenföretagare och träningsprofil.

Något vi inte hade en aning om är att Kristin Kaspersen och Joanna Swica har en nära relation, kul att se!

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN