Kristin Kaspersen lämnar landet igen med manliga idrottsprofilen

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen är på en riktigt lyxig semester på Maldiverna.
Med sig har hon inte bara sonen Filip Lamprecht – utan även en känd manlig idrottsprofil.
Se vem det är här!
17:54

Efter reklamen: Kommer Paradise Hotel-profilen hitta kärleken genom varukorgen?

(17:54)

Kristin Kaspersen, 52, är en välkänd programledare som synts till i tv sedan hon endast var 22 år gammal. Kristin föddes in i kändisskap då hon är dotter till Barbro ”Lill-babs” Svensson och den norska före detta landslagsmålvakten i fotboll, Kjell Kaspersen.

Hon har fått ta emot flera prestigefulla priser som Hylandpriset och Aftonbladets tv-pris för Sveriges mest populära kvinnliga programledare. Som tittare har man sett henne i några av Sveriges mest populära tv-program – Fångarna på fortet, Nyhetsmorgon, Biggest loser och Humorgalan. Ja, det är minst sagt ett välkänt ansikte.

Linus Wahlgren berättar om stora intresset

Se klippet här!

Kristin Kaspersens succé i Let's dance med Calle Sterner

Kristin Kaspersen har två söner med två olika pappor. Den äldsta av dem, Filip Lamprecht, 25, har kommit att blivit en stor profil efter sin medverkan i Let's dance 2021. Den yngsta däremot lever sitt liv lite mer under radarn, Leon Kaspersen Fahlén, 18.

Filip dansade sig igenom hela säsongen av Let's dance förra året och kammande hem vinsten tillsammans med sin danspartner Linn Hegdal. Tillsammans fick de lyfta upp glasskon och titulera sig som vinnare av Let's dance 2021.

Två år innan Filips succé i danstävlingen hade hans mamma Kristin Kaspersen fått uppleva samma eufori av en vinst i programmet. 2019 vann nämligen Kristin med sin danspartner Calle Sterner. Vi kan verkligen konstatera att dans är något som familjen Kaspersen har stenkoll på!

Exklusivt
Därför lämnar Marie Mandelmann Stockholm under Let's dance 2022

Kristin Kaspersen flyr landet med idrottsprofilen – igen

Om man följer Kristin Kaspersen på sociala medier kan man se att hon är ute på en lyxresa till Maldiverna där dagarna fylls med yoga, familjen och härliga middagar på stranden. Hon berättar på sin Instagram att hon håller i morgonyoga med gästerna på resorten.

Nu är vi här! Så fint att vara tillbaka och så tacksam att jobbet tar mig till vackra platser. 2 dagar att få förbereda och njuta solen innan jag börjar ha mina klasser.

Denna gång har hon även sällskap av den framgångsrika före detta tennisspelaren Jonas Björkman och hans fru Petra. På Instagram kan vi se att de alla är samlade vid middagsbordet, även barnen, och Kristin skriver:

Middag med stora familjen”.

Även Jonas Björkman har uppdaterat sin Instagram med texten:

Familjefrukost”.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT/Instagram

SENASTE NYTT!