Hanna Hedlund bryter tystnaden om hur hon bor – efter separationen från Martin

Hanna Hedlund. Hanna Hedlund och Martin Stenmarck.

Nyheten om Hanna Hedlunds och Martin Stenmarcks separation kom i juni förra året.
Nu berättar Hanna för första gången om hur hon bor efter uppbrottet.
– Jag märker stor skillnad, berättar Hanna i senaste avsnittet av podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan.
0:40

Efter reklamen: Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnen

(0:40)

Slå på ljud

För nästan exakt ett år sedan meddelade det folkkära skådespelar- och musikerparet Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 49, att de separerar – efter 23 år tillsammans!

Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det”, skrev de i ett gemensamt uttalande på Instagram då.

Men hur bor de idag, drygt ett och ett halvt år efter separationen? Nu bryter Hanna tystnaden om boendesituationen med exet.

Benjamin Ingrossos romantiska kväll med Freja

Hanna Hedlund om orsaken bakom separationen från Martin Stenmarck

Hanna och Martin har tre barn tillsammans; äldsta dottern Ida Hedlund, 18, sonen Love Stenmarck, 15, och yngsta dottern Saga Eva-Li Stenmarck, 10. Barnen kommer i första hand, något som de också var noga att poängtera i uttalandet om uppbrottet:

Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skrev Hanna och Martin då.

I uttalandet framgick inte orsaken bakom beslutet. Men efter att Hanna haft lite tid att smälta reaktionerna efter nyheten, delade hon med sig av fler detaljer kring separationen i en intervju med Expressen:

– Ja, och jag ska inte prata mer om vår separation. Men alla förhållanden är kompromisser, och man kan kompromissa med sig själv till en viss gräns, och sen kan man inte det mer, och då behövs en livsförändring, sade hon till tidningen i höstas.

Hanna Hedlund med parets tre gemensamma barn på en biopremiär i Stockholm år 2015.

Hanna Hedlund med parets tre gemensamma barn på en biopremiär i Stockholm år 2015.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Sonens starka reaktion till Sofia inför Naked Attraction: "Hellre dör jag"

Se klippet här!

Hanna Hedlund bryter tystnaden om sitt boende efter separationen

Idag, ett år efter beskedet om parets separation, har vi inte hört något om att varken Hanna eller Martin skulle ha flyttat ut ur det gemensamma huset eller skaffat sig någon egen. Så hur ser deras boendesituationen ut egentligen?

I senaste avsnittet av podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan, som hon driver tillsammans med vännen och kollegan Jessica Wahlgren, 47, bryter Hanna nu tystnaden om hur hon lever efter separationen.

– Jag har faktiskt... eller mitt nya nu, när man bor själv, och inte har någon annan att skylla på är ju att man tar tag i saker. Jag märker stor skillnad. Jag har mycket mer ordning och reda nu, när jag bor själv, säger Hanna.

Hanna bor alltså själv i varannan-vecka-uppgörelsen med exet. Men sanningen är att vi inte vet huruvida hon bor kvar i huset eller inte, eller var Martin bor. Delar de på huset kanske? Det får framtiden utvisa.

Men att döma av Hannas tidigare inlägg på Instagram, tycker vi i alla fall att det ser ut som att hon bor i ett hus. Och nu bekräftar hon alltså att hon bor själv... ja, om man inte räknar barnen varannan vecka förstås!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!