Hanna Hedlunds avslöjande om festkvällen med Filip Lamprecht

HANNA HEDLUND, FILIP LAMPRECHT

Det var i somras som Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick ut med att de gått skilda vägar. Nu berättar Hanna om sin vilda festkväll med ingen mindre än kändissonen Filip Lamprecht!
Hanna Hedlunds avslöjade om kärlekslivet efter skilsmässan – Se klippet här
Slå på ljud

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck var ett par i ungefär 23 år men i somras gick de ut med beskedet att de gått skilda vägar. När de berättade om separationen hade de redan bott isär i ett halvårs tid men alltså kommit fram till att de skulle fortsätta på det spåret.

Hanna och Martin har barnen Ida, Love, och Saga tillsammans. När Hanna ställde upp i Let's dance i våras berättade hon för Hänt om det goda samarbetet mellan henne och Martin.

– Jag kanske behövde en påminnelse från den som känner mig som bäst. Han stöttar jättemycket, han tar ju ansvar och hämtar och han kämpar jättemycket, sa Hanna till Hänt inför premiären av Let's dance 2021.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hanna Hedlunds relation till Filip Lamprecht

Hanna landade på en sjätte plats i tävlingen och vinnaren av kalaset blev ju som bekant ingen mindre än Filip Lamprecht.

Eftersom att det var så hårda corona-restriktioner när Let's dance 2021 pågick så fick deltagarna inte riktigt chansen att umgås lika mycket som vanligt. Tillsammans med väninnan Jessica Wahlgren driver Hanna podden Jessica & Hanna – Å andra sidan. I podden pratar de om allt möjligt och det som låg dem närmast i tiden i det senaste avsnittet var Svenska hjältar-galan!

Både Jessica och Hanna var på plats på galan, men Jessica var förvisso där i jobb-syfte. Hon sminkade nämligen showens huvudperson Kristin Kaspersen, som var programledaren för kvällen.

– Jag var ute igår, förstår du, och dansade för första gången på hur länge som helst, säger Hanna i podden, som stannade ute mycket längre än Jessica som gick hem efter galans slut.

Exklusivt
Lina avslöjar okända händelsen på dejten med Bonde-Filip

Hanna Hedlund om festkvällen med Filip Lamprecht

Hanna menar att det är första gången på länge som hon faktiskt kan släppa loss, eftersom hon nu inte har någon där hemma som sitter och väntar på henne.

– För mig är det här så nytt, dels att känna att jag har ju ingen som väntar på mig där hemma. Och imorgon är det inte min barnvecka, så jag kan gå ut och jag kan stanna ute hur länge jag vill. Det har väl aldrig infunnit sig i mitt liv de senaste 26 åren, säger Hanna i podden.

Hannas festkväll verkade bli riktigt lyckad då hon sjungit och pratat. så mycket att hennes röst blivit hes. Dessutom var det hon och Filip Lamprecht som stannade kvar till slutet.

– Så igår var det ju flera där från Let's dance-gänget och i och med att vi spelade in Let's dance när pandemin och restriktionerna var så har ju inte vi heller fått gå ut på krogen, ut i en bar och stå och ta ett glas vin, förklarar Hanna och fortsätter:

– Så Filip då, alltså Kristins son, vi gick vidare efter. Kristin var med ett tag också.

LÄS OCKSÅ: TV4:s bluff i Bonde söker fru avslöjad – nu berättar Peja

LÄS OCKSÅ: Anders Timells familjelycka med Charlotte – nya bilderna visar

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN