LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hanna Hedlunds stora oro efter sjukdomsbeskedet: ”Skrämmande”

08 okt, 2022 
Hanna Hedlund
Jessica Wahlgren Norman och Hanna Hedlund delar varje vecka med sig av högt och lågt i podcasten Jessica och Hanna – Å andra sidan.
Denna vecka berättar de om en mer dyster upplevelse – nämligen ett sjukdomsbesked.
Annons
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddningBrand logo
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning

Hanna Hedlund, 48, och Jessica Wahlgren Norman, 48, är både goda vänner och arbetar tätt ihop.

Dessutom hör man den välkända duon varje vecka i podcasten Jessica och Hanna – Å andra sidan där de pratar högt och lågt om livet i allmänhet.

Men detta är långt ifrån allt de delar i arbetslivet. Båda två har nämligen betydande roller i Pernilla Wahlgrens egen föreställning Pernilla Wahlgren har hybris som just nu är ute på en lång Sverige-turné.

Hanna har en roll i uppsättningen medans Jessica arbetar som make up-artist.

Pernilla Wahlgrens föreställning lägger ner

Den så populära föreställningen Pernilla Wahlgren har hybris har gjort fullkomlig succé i hela landet och har många fler stopp fram tills december. Då är det nämligen slut.

Annons

Efter föreställningens sista stopp som äger rum i december kommer Pernilla och resten av gänget lägga showen på hyllan.

Men sanningen är den att Jessicas jobb redan är avslutat med resten av Hybris-gänget. Hon följer nämligen inte med på turnén utan var bara med under föreställningarna som ägde rum i Stockholm.

Detta kunde ex-maken Linus Wahlgren avslöja i en intervju med Hänt. Anledningen är att Jessica behöver vara hemma med deras gemensamma barn medans Linus som har en roll i uppsättningen reser runt i landet med föreställningen.

Oron efter sjukdomsbeskedet: ”Skrämmande”

I det senaste avsnittet av vännernas podcast Jessica och Hanna – Å andra sidan kom de in på en del djupare ämnen. Jessica berättade bland annat att hon hittat en knöl i bröstet.

Dessutom nämner Hanna att hon har missat att gå på sin mammografi och vännerna kommer in på vikten av att gå och ta sina cellprover. Det visar sig då att de båda har haft cellförändringar. Något som minst sagt var en skräck.

– Det här med cellförändringar, det har ju både du och jag varit med om. Nu är man ju noggrann med det. Du har väl också opererat bort en bit? Det har jag också gjort. Det är en skrämmande upplevelse, säger Hanna.

– Man blir ju rädd. Men jag har ju även hittat en knöl i bröstet. Har inte vi pratat om det?, säger Jessica.

FOTO: TV4

Annons