TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jessica Wahlgrens fasansfulla upptäckt: ”Knöl i bröstet”

06 okt, 2022 
Jessica Wahlgren
Jessica Wahlgren Norman har varit med om en obehaglig upplevelse.
Nu berättar hon om känslorna över att funnit en knöl i sitt bröst.
– Då känner jag direkt att okej, de är inte säkra på att det inte var något, säger Jessica i podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan.
Annons
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddningBrand logo
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning

I somras gifte sig Jessica Wahlgren Norman, 47, med före detta tennisproffset Magnus Norman, 46. Det var under en kändistät tillställning som paret sa ja till varandra. Jessica och Magnus träffades för två år sedan i en padelhall, kärlek uppstod och ett år senare förlovade de sig.

Jessicas och Linus plötsliga uppgörelse

Jessica var tidigare gift med Linus Wahlgren, 46. Det forna paret var makar under fem års tid och fick tillsammans två barn – Linn Wahlgren och Colin Wahlgren.

Jessica arbetar som make-up artist och har under de senaste åren turnerat med Pernilla Wahlgren, 52, och hennes show Hybris. Men nyligen blev det klart att Jessica inte längre kan fortsätta med uppdraget, detta då just Linus nu är en del av uppsättningen. Eftersom att Linus har en av rollerna i showen behöver Jessica framöver vara på hemmaplan för barnens skull.

Annons

Jessica arbetar dock inte bara med smink, hon driver även podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan tillsammans med Hanna Hedlund, 47.

Jessica Wahlgrens skräckupptäckt: ”Knöl i bröstet”

I ett nytt avsnitt av podcasten berättar Jessica om en fasansfull upptäckt. Det är när Hanna berättar att hon missat sin inbokade tid för mammografi som duon kommer in på cellförändringar och knölar i brösten.

– Det här med cellförändringar, det har ju både du och jag varit med om. Nu är man ju noggrann med det. Du har väl också opererat bort en bit? Det har jag också gjort. Det är en skrämmande upplevelse, säger Hanna.

– Man blir ju rädd. Men jag har ju även hittat en knöl i bröstet. Har inte vi pratat om det?, säger Jessica.

Vidare fortsätter Jessica att förklara hur skrämd hon blev under utredningen där sjukvården tog reda på vad det var hon hade hittat i sitt bröst. För Jessica blev det hela ett snabbt förlopp som började på Sophiahemmet, varpå hon sedan skickades vidare för utredningen.

Annons

– Då åker man dit och så gör man mammografi och sen säger de till mig att du kan du sitta i väntrummet och vänta. Så sitter jag där och väntar så kommer de ut. "Vi ska göra ett ultraljud" också. Då känner jag direkt att okej, de är inte säkra på att det inte var något, eller det var någonting och nu måste de undersöka vidare. Så gör de då ultraljudet och så frågade jag hur kommer sig att ni gör ultraljudet? Nej nej det är rutin så det gör man alltid. Så det var bara en rutingrej, det var inte så att de såg något. När de hade gjort de två så sa de att nej det var inget.

FOTO: SVT

Annons