LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Jessica Wahlgrens sorg med dottern Linn: ”Inte kontaktbar”

12 aug, 2022 
André Färnsveden
Jessica Wahlgren och dottern Linn väntar på sin mat på en restaurang vid vattnet.
Jessica Wahlgren åkte nyligen på en semesterresa till Grekland.
Nu berättar hon om sorgen med dottern Linn.
– Då var hon liksom inte kontaktbar, säger Jessica.
Annons
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"Brand logo
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"

Make-up artisten Jessica Wahlgren Norman, 47, gifte sig tidigare den här sommaren med den före detta tennisspelaren Magnus Norman, 46. De hade ett storslaget och kändistätt bröllop innan de åkte iväg på bröllopsresa till Italien.

Jessica valde att behålla efternamnet Wahlgren, som hon har kvar sedan äktenskapet med skådespelaren och musikartisten Linus Wahlgren, 45. Jessica och Linus fick två barn ihop under deras år som gifta, innan skilsmässan för drygt 10 år sedan.

Kampen med barnen efter skilsmässan

Tidigare har Jessica berättat att hon och Linus har en bra relation till varandra idag, men att det finns vissa delar som alltid kommer att vara svåra när barn är inblandade. Något som hon har berättat om i den egna podcasten Jessica & Hanna Å andra sidan, som hon har tillsammans med vännen Hanna Hedlund, 47.

Annons

– Man har ju ingen rätt att bli trött på barnen. ”Åh har du glömt den nu hos pappa? Har du glömt den grejen där? Så ska man hålla på och åka fram och tillbaka för att de glömmer saker hela tiden”, förklarade Jessica då. Hon berättade vidare:

– Jag kommer ihåg att jag sa det till Linus att vi får aldrig någonsin bli så: ”Åh har du glömt det nu?”. För tänk själv, hur jobbigt det måste vara att ha två hem och komma ihåg ”Var man lade den tröjan? Lämnade jag datorn där? Var det hos mamma eller pappa?”

Jessica Wahlgrens sorg med dottern Linn: ”Inte kontaktbar”

I det senaste avsnittet av Å andra sidan delar Jessica med sig av ännu en kamp med barnen. Hon berättar nämligen att hon åkte med dottern Linn Wahlgren, 17, till Grekland nyligen.

Annons

Som en strategi lät hon dottern sitta med hörlurarna på vid poolen, istället för att tvinga henne att lämna ifrån sig telefonen.

– Det spelar inte så stor roll om det är hon och jag som åker eller hela familjen för hon sätter på sig lurar och lyssnar på poddar och tittar på grejer. Jag valde att låta henne göra det, men det blev också lite ensamt till slut, säger Jessica och fortsätter:

– Liksom, vi pratade under middagarna, på kvällarna innan vi skulle somna. Man låg och kollade någon film och låg och snackade, men under tiden när vi låg vid poolen och så där var hon liksom inte kontaktbar. Hon låg där med sina lurar och lyssnade på grejer och skrattade lite. Då fick jag peta på henne säga ”Vad var det som var roligt? Får man vara med?”, säger Jessica och skrattar.

Hon förklarar att hon trots allt tror att dottern tyckte det var mysigt att vara på semester tillsammans med sin mamma. Det tror vi också, bilderna från resan ser nämligen helt magiska ut!

FOTO: Ola Axman/TT, Instagram

Annons