Jessica Wahlgrens kamp med barnen efter skilsmässan – hårda ultimatumet

08 aug, 2022 
Jessica Wahlgren Norman och Linus Wahlgren
Jessica Wahlgren Norman var innan hon fann kärleken på nytt gift med Linus Wahlgren.
Tillsammans har de två barn.
Nu berättar hon om kampen med barnen efter separationen.
Annons
Linus Wahlgren berättar om stora intresset
Linus Wahlgren berättar om stora intresset

Make-up artisten Jessica Wahlgren Norman, 47, har äntligen fått gifta sig med sin stora kärlek Magnus Norman, 46, som är en känd tennisspelare. Det var för några veckor sedan som det kändistäta bröllopet ägde rum och de blev äkta makar.

Magnus har tidigare berättat för Aftonbladet att han första gången såg henne i hans padelhall och där började kärlekssagan. Ett år senare friade han och ytterligare ett år senare så sa Magnus och Jessica ja till varandra i kyrkan.

Jessicas relation till ex-maken – ska jobba ihop

Men innan Jessica träffade sin nya kärlek Magnus var hon gift med skådespelaren och musikalartisten Linus Wahlgren, 45, som är bror till Pernilla Wahlgren.

Annons

Under deras fem år långa äktenskap fick de barnen Linn Wahlgren och Colin Wahlgren. Och trots att paret beslöt sig för att gå skilda vägar har de än idag en bra relation till varandra.

Sanningen är den att Jessica är mycket god vän till ex-svägerskan Pernilla, hon var dessutom bruntärna när Jessica och Magnus gifte sig. Jessica jobbar även tillsammans med Pernillas egen show Pernilla Wahlgren har hybris som make-up artist så de tillbringar mycket tid ihop även när de arbetar.

Till hösten ansluter även ex-maken Linus till den omtalade föreställningen så ex-makarna kommer alltså även de att jobba tillsammans den närmsta tiden. Det är något som Linus ser fram emot, något Expressen tidigare rapporterat om.

Att få åka på turné och bli sminkad av sin exfru Jessica Wahlgren ser jag också galet mycket fram emot. Nä, det här kommer bli fantastiskt!”, skriver han.

Kampen med barnen efter skilsmässan

Men det här med att separera när man har barn är inte alltid det lättaste – inte minst för barnen. Detta är något Jessica och vännen Hanna Hedlund pratar om i sin podcast Å andra sidan.

Annons

Vännerna kommer in på hur jobbigt det måste vara för barnen att flytta mellan sina två föräldrar, att ha två hem och ständigt behöva flytta sina saker.

– Man har ju ingen rätt att bli trött på barnen. ”Åh har du glömt den nu hos pappa? Har du glömt den grejen där? Så ska man hålla på och åka fram och tillbaka för att de glömmer saker hela tiden” säger Jessica och fortsätter:

– Jag kommer ihåg att jag sa det till Linus att vi får aldrig någonsin bli så: ”Åh har du glömt det nu?”. För tänk själv, hur jobbigt det måste vara att ha två hem och komma ihåg ”var man lade den tröjan, lämnade jag datorn där, var det hos mamma eller pappa?”

FOTO: SVT/Anders Wiklund/TT

Annons