Hanna Bondesons tårar efter sveket i Paradise hotel

Tårarna efter parcermonin i Paradise Hotel när Hanna Bodelson lämnade
Parcermonin i kvällens Paradise hotel på TV3 slutade i tårar. Under den korta tid på lyxhotellet växte sig känslorna starka mellan två av deltagarna.
Annons

Förra veckan drog den tionde säsongen av dokusåpan Paradise Hotel igång på TV3. Både gamla veteraner som varit med i tidigare säsonger och sprillans nya deltagare checkade in på hotellet. En av nykomlingarna var Hanna Bodelson, 21, från Stockholm som snabbt klickade med Paulina ”Paow” Danielsson, 25, som kom in på hotellet samtidigt som två av storstadstjejerna.

Annons

I veckan anslöt 21-åriga Ida Melbi till gruppen och som vanligt i Paradise Hotel blev det liv i luckan när nykomlingen anlände. Ida kom in som ormen i temat ”Edens lustgård” och hennes första uppgift var att välja en kille att skicka ut. Valet landade i slutändan på Ludvig Schenström, 22, som var Hanna Bodelsons partner.

Hanna hade dock gett sin välsignelse till Ida och sagt att det var okej om hon skulle välja Ludvig – trots att Hanna visste att det förmodligen skulle leda till att hon själv skulle åka ut. Men som tack förväntade sig Hanna att Ida skulle återgälda henne.

Annons

I kvällens avsnitt kom chansen när Ida fick i uppdrag att välja någon att ge en immunitet till i kvällens parcermoni. Om hon ville kunde hon ge den till sig själv. I programmet menar Ida att hon känner sig kluven inför valet – ska hon själv gå osäker eller rädda Hanna som hon klickat väldigt bra med?

 ”Hon lever upp till sin roll som orm”

Innan parcermonin tar deltagaren Jesper Bengtsson, 23, tag i Ida för ett snack och menar att det vore dumt att ge bort sin immunitet till någon annan, trots att hon står både Hanna och Paow nära. Strax därefter är det dags för Ida att ta beslutet och hon berättar för gruppen att hon kommer ge immuniteten till sig själv.

– Hon lever upp till sin roll som orm, säger en besviken Hanna Bodelson.

Annons

Senare är det dags för parcermoni och det slutar med att Gabriella ”Bella” Andersson, 24, och Hanna båda står bakom Marcus ”Mcuze” Johansson, 24, som måste välja vem av de två som ska vara kvar. Efter en del om och men blir det Hanna Bodelson som måste lämna hotellet.

Hanna verkar lugn, men när programledaren Rebecca Stella, 33, frågar Hanna vem hon kommer sakna mest brister det för henne när hon svarar Paow.

– När jag insåg att jag skulle behöva lämna hotellet blev det jobbigt för att jag ska lämna Paulina. Jag känner mig skittöntig, säger Hanna gråtandes.

– Det gör liksom ont i hjärtat. Hon var ju den som jag verkligen har kommit allra närmast och det var en av mina bästa vänner här, säger Paow besviket.

Hanna berättar att magkänslan sa att hon skulle få åka hem, men att hon ändå hoppades hela tiden på att Marcus skulle välja henne.

– Men det blev ju Bella. Bevisligen lyckades Jesper med att manipulera och övertala Marcus, så han är nog skitnöjd just nu, säger Hanna.

Paradise hotel sänds måndagar-onsdagar på Viafree, TV3 och Viaplay.

LÄS MER: Plagget Paradise hotel-deltagarna stoppas att bära: ”Förstörs”

LÄS MER: Mattias Coleman ärliga ord om uttagningen till Paradise hotel

FOTO: TV3

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…