Plagget Paradise hotel-deltagarna stoppas att bära: ”Förstörs”

aradise Hotel-programledaren Triana Iglesias i blå klänning

Paradise Hotel är I full gång och bjuder på det mesta som vanligt. Men det är ett visst plagg som deltagarna absolut inte får ha på sig. Kan du gissa vilket det är?

Programledarna för det norska programmet Se och Hör åkte till Mexico för att hälsa på Paradise Hotel-deltagarna. De tittare som har hängt med under säsongerna vet att det kan gå vilt till under tiden deltagarna är på hotellet men det finns faktiskt lite regler som de måste följa.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Paradise Hotel-programledaren Triana Iglesias avslöjar nu flera detaljer om inspelningen av dokusåpan. Det finns bland annat ett plagg som deltagarna stoppas från att bära – nämligen gröna kläder. Detta eftersom att det förstör när de filmar.

– Om de har gröna kläder på sig när de filmar så förstörs effekterna som de brukar ha i bakgrunden på grund av greenscreen, berättar Triana.

Produktionen vill inte uppmuntra unga till rökning

Att röka är heller inte tillåtet så länge kamerorna rullar eftersom det kan ses som att programmet uppmuntrar unga till rökning. Deltagarna i norska Paradise hotel får helt enkelt att låta bli att röka under inspelningen.

Programledaren Triana berättar också att det finns preventivmedel överallt. Det ligger bland annat på nattduksborden bredvid sängarna.

– Det finns tillgängligt överallt eftersom man ska ha säkert sex.

Några dörrar på toaletterna finns det inte heller.

– Det finns inga dörrar på toaletterna så man inte ska kunna stänga in sig där eller gå in och viska hemligheter som kameran inte kan fånga.

Men hur gör man då när man ska gå på toaletten? Triana Iglesias har svaret på även denna fråga:

– I början kan det vara jobbigt och kännas konstigt. Men sen när de har varit här ett tag så skiter man i det, bokstavligt talat.

LÄS MER: Paows krav på TV3 för att medverka i Paradise hotel igen

LÄS MER: Emma Hellströms svar om romansryktet efter Paradise hotel

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN