TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Mattias Coleman ärliga ord om uttagningen till Paradise hotel

12 mar, 2019 
AvSarah Mansouri
Mattias Coleman avslöjar hur det gick till när han blev castad till Paradise Hotel 2018
Nyligen gästade Mattias Coleman podcasten Vad har Hänt? – där avslöjar han hur det egentligen gick till innan han kom med i Paradise hotel.
Annons

Realityprofilen Mattias Coleman, 26, kom in som en av romantikerna i förra årets säsong av Paradise hotel på TV3. Han har själv sagt att han råkade ut för en hel del otur på hotellet, då pakten han var med i upplöstes en efter en tills det bara var han kvar.

När Mattias gästar Hänts podcast ”Vad har Hänt?” berättar han hur det egentligen gick till när han sökte till programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag blev faktiskt headhuntad, fick ett mejl där… de är väldigt försiktiga liksom, de säger inte exakt ”Hej vi är från Paradise hotel, vill du vara med?” Det är ju inte direkt så. Så jag fick ett mejl och sedan hade vi ett telefonsamtal och de sa ”Vi kontaktar dig från Paradise hotel och vi är nyfikna på om du skulle vara intresserad av att vara med”, säger Mattias.

Trots att han inte sökte själv var han, precis som alla andra, ändå tvungen att gå och träffa castare som jobbar för kanalen. Mattias avslöjar att det mötet är ungefär som en intervju där man måste besvara ett visst antal frågor.

Annons

– Det är typ som det här som vi gör nu, man sitter och snackar och typ så här: ”Hur skulle du reagera i den här situationen? Skulle du kunna hugga någon i ryggen? Skulle du slänga kulan? Skulle du liksom… Vad händer om någon snackar skit om dig? Och skulle du verkligen kunna vara falsk?”, säger Mattias Coleman och fortsätter:

– Det är tusentals frågor. Men så länge du inte sitter där och verkligen bara: ”Jag kommer slänga kulan på 500 000, jag kommer hugga vem som helst i ryggen”, alltså det är ju inte det de vill höra, säger Mattias.

Mattias Colemans Paradise hotel-tips

Istället för att låtsas att vilja hugga folk i ryggen och bara spela spelet, ska den som söker till Paradise Hotel bara vara sig själv för att få större chans att komma med i programmet, enligt Mattias.

– Gå in och var dig själv, då har du störst chans att komma med. Gå inte in och låtsas att du är någon annan. För saken är att många där inne är ju bara allmänt roliga, det är ju liksom inte spelare. Lukas från min säsong gick inte direkt in med ”Jag ska vara alfahanne och slänga kulan” Det är så här, han gick in, var skön och var sig själv och blev älskad för det.

Annons

Varför Mattias själv till slut valdes in som en av deltagarna i programmet tror han beror på att han inte är rädd för att visar sina känslor.

– Jag tror att jag är väldigt känslig om man ska säga så och jag tror att det kanske märktes i min säsong också att är jag arg så syns det, är jag ledsen så syns det. Det är väldigt mycket upp och ner med känslor och jag vågar visa mina känslor för jag är ganska, jag har blivit ganska bekväm i vem jag är, jag skiter i liksom, så jag tror att de visste att: ”Tar vi med Mattias, så kommer vi ändå få med en äkta person som inte försöker spela någon annan”.

Hör mer från när Mattias Coleman snackar om Paradise hotel i vår podcast Vad har Hänt? – spola fram till 06:00 i avsnittet ”Så är livet efter Paradise Hotel”. Du hittar podcasten här!

FOTO: TT/Stina Stjernkvist

Annons