Han är Elisa Lindströms nya kärlek – nu berättar hon: ”I chock”

I fjol gick Elisa Lindström igenom en tuff skilsmässa från gymnasiekärleken Markus.
Nu har dansbandsprofilen hittat någon ny.
I en ny intervju avslöjar Elisa vem den lyckligt lottade är!
Underbar tillbakablick – här vinner Elisa Lindström Let's Dance
0:31

Efter reklamen: Underbar tillbakablick – här vinner Elisa Lindström Let's Dance

(0:31)

Slå på ljud

Elisa Lindström, 31, är en av våra största och mest framgångsrika dansbandssångerskor. Hon verkar främst i bandet Elisa's som hon haft stora framgångar med.

2010 vann bandet Dansbandskampen, de har tagit hem två Grammisar för Årets Dansband och placerat sig på svensktoppen flertalet gånger.

Dessutom har Elisa en karriär som soloartist där hon bland annat har medverkat i Melodifestivalen och vunnit Guldklaven hela tre gånger i kategorin Årets sångerska. Riktigt imponerande cv för den unga sångerskan!

Därför kallas Arvingarna-profilen för ”Lasseman” – hör historien bakom namnet

Se klippet här!

Elisa Lindström om skilsmässan från Markus Frykén

Det var i februari i fjol som Elisa och hennes gymnasiekärlek Markus Frykén valde att gå skilda vägar efter många år vid varandras sida.

I tidigare intervjuer har sångerskan berättat att tiden efter skilsmässan var tuff och att det har varit en stor omställning med varannan vecka-livet med den gemensamma dottern Irma, 3. Hon berättade för Amelia att saknaden efter dottern är stor de veckor hon bor hos sin pappa.

– Saknaden efter Irma, som jag har varannan vecka, är tung, sa Elisa nyligen till Amelia.

Dessutom berättade hon också att realtionen mellan ex-makarna är fortsatt god, något hon värderar högt.

– Han är fin, en stor människa. Jag har verkligen velat vara med honom. Att vi kan mötas med Irma betyder jättemycket för mig. Jag var och åt frukost med dem i helgen och han har kommit hit och ätit middag. Det känns jättefint att vi delar hennes liv tillsammans, säger Elisa till tidningen.

Efter tuffa tiden – funnit kärleken i en gammal vän

Efter den tuffa tiden kan Elisa Lindström nu meddela att hon har funnit kärleken på nytt – något som hon själv beskriver lite som en chock. Det är nämligen en gammal barndomskompis som fångat hennes hjärta. Sanningen är den att de startade sitt första band redan under högstadiet.

– Vi är lite i chock över att det kunde kännas så här. Då var vi väldigt bra vänner, men det var tydligt att det bara var det. Gustav var min bästa killkompis och vi har alltid haft en fin kontakt, berättar Elisa för Amelia.

Det nyblivna paret har under årens gång stött på varandra men började umgås mer frekvent när Elisa flyttade hem igen och de verkar minst sagt trivas i varandras sällskap.

– Det är som att Gustav var den sista pusselbiten för att allt skulle falla på plats. Idag känner jag inte längre att jag ska någonstans. Jag har landat och slutat söka. Han ser mig för vem jag är.

FOTO: WIXTRÖM PETER/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN