Elisa Lindströms kärleksbesked – bekräftar romansen efter skilsmässan

Elisa Lindström

Elisa Lindström och Markus Frykén skilde sig under förra året.
Nu bekräftar Elisa för Hänt att kärlekslivet återigen sprudlar då hon har träffat en ny kille.
– Det känns spännande, fint och vackert, säger Elisa till Hänt.
Underbar tillbakablick – här vinner Elisa Lindström Let's Dance
0:31

Efter reklamen: Underbar tillbakablick – här vinner Elisa Lindström Let's Dance

(0:31)

Slå på ljud

Artisten Elisa Lindström, 31, har fångat svenska folkets hjärtan med sin fantastiska röst och värme. Under åren har hon dessutom blivit en folkkär tv-profil och medverkat i bland annat Dansbandskampen, Let's dance, Melodifestivalen och Stjärnornas stjärna.

Stora lyckan – ett och ett halvt år efter skilsmässan

Även om Elisa nästan alltid syns med ett leende på läpparna har det senaste året varit allt tuffare. I början av 2021 genomgick hon nämligen en skilsmässa med tidigare maken Markus Frykén, 31.

När Hänt når Elisa cirka ett och ett halv år senare berättar hon att skilsmässan varit utmanande.

– Jag mår bra, det har varit omtumlande och ett jättejobbigt år på många plan. När man gör ett vägval kan det vara mycket annat också som sätts i rull. Så det har varit väldigt omtumlande och innan det nya faller på plats är det svårt, både praktiskt och känslomässigt, säger Elisa till Hänt.

Elisa Lindströms kärleksliv idag – romansen med nya killen

Tiden läker däremot alla sår och idag mår Elisa bra. Dessutom har hon vågat öppna upp sitt hjärta igen. För Hänt berättar artisten att det nu finns någon speciell i hennes liv igen.

– Jo men jag dejtar, det gör jag. I respekt för honom så vill jag inte avslöja för mycket men det är en gammal vän till mig, vilket känns jättefint. Han känner mig sedan innan. Och han bor här så det känns jättemysigt, säger Elisa.

Hur länge Elisa och den hemliga mannen har dejtat vill hon däremot hålla för sig själv. Men att artisten ser glatt på framtiden finns det inga tvivel kring.

– Det känns spännande, fint och vackert.

Däremot är Elisa något tveksam till vad hon har för drömmar inom kärlekslivet efter det turbulenta året som varit. Just nu fokuserar hon bara på att njuta av glädjen.

– Nu så ligger man lite lågt med allt det eftersom allt ställdes på ända. I och med att jag har varit gift och allt så där, och det kastads omkull så blir man lite mer försiktig. Så är det. Jag har ett steg i taget och så får vi se vart det leder, säger Elisa.

Stort grattis och lycka till med dejtandet önskar vi på Hänt!

Foto: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN