LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hammar bryter tystnaden om skilsmässan: "Kom som en chock för mig"

13 jul, 2017 
AvLotta Gray
För ett år sedan slog nyheten ner om att Filip och Jennie Hammar skulle skilja sig. Nu berättar hon för första gången om känslostormen kring beslutet, och om chocken hon drabbades av.
Annons

Filip, 41 och Jennie Hammar, 32, gifte sig 2008 och har barnen Tage , 1, och Ilse, 3, tillsammans. Förra året separerade de och hittills har Jennie varit väldigt förtegen runt detaljerna kring uppbrottet. Men i podcasten “Veckans bläcka” gläntar hon på dörren till att det var Filip som valde att gå.

– Det är svårt att föreställa sig att det bara har gått ett år sedan vi var där senast. När vi var här förra sommaren mådde jag verkligen inte bra. Det var en oerhört tung tid. Jag kunde inte sova, jag kunde inte äta, jag var mitt uppe i en separation som kom som en chock för mig. Jag var inte alls förberedd på den och det var tungt.

Förra året var tungt för Jennie Hammar.

Hon har nyligen tillbringat några veckor i Stockholm med barnen, har börjat dejta amerikanska män och ser åter ljust på tillvaron. Exmaken har gått vidare in i en ny relation med Agnes Lindström Holmgren, 27, och Jennie resonerar lakoniskt att livet inte alltid blir som man tänk sig men bra ändå.

– Förra sommaren och hösten framför allt, och vintern var väldigt jobbig. Man visste varken ut eller in och det var så mycket som hände. Man kom liksom aldrig i kapp med tankarna.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons