Bilden alla pratar om: Filip Hammar med kärleken Agnes

Filip Hammar och Agnes Lindström Holmgren visar nu öppet sin kärlek till varandra.

I början av oktober bekräftade programledaren Filip Hammar, 41, att han skulle skilja sig från frun Jennie, 31, som han har barnen Ilse, 3, och Tage, 1, med.

Bara någon vecka senare kunde Hänt avslöja att Filip dejtade en ny tjej som var 27 år gammal, skådis och dj.

Ända sedan dess har Filip legat lågt med att kommentera något om sitt kärleksliv och han har till exempel inte lagt upp några bilder av den nya kvinnan i hans liv på Instagram.

Men det har blivit ändring på det den senaste tiden. Nu visar de öppet att de ses och hans nya tjej Agnes Lindström Holmgren, 27, har länge lagt upp bilder från sina resor med Filip på Instagram.

De två började umgås redan innan Filips skilsmässa var klar och var bland annat i Berlin ihop i somras. Efter det har de rest en hel del i USA, men Agnes har inte visat några bilder på tv-profilen förrän vid nyår då Filip plötsligt dök upp i bakgrunden på en bild från Las Vegas där paret bland annat firade nyår med The Hives-sångaren Pelle Almqvist, 38.

agnesfilip

Även tidigare har Agnes, som fortfarande pluggar på Teaterhögskolan, lagt ut bilder från festkvällar med Filip Hammar och hans vänner.

De senaste veckorna har paret visat sig offentligt i Stockholms nattliv. Och i fredags ställde de upp på en gemensam bild för en av Filips vänner efter Elle-galan i Stockholm.

Bilden publicerades på Instagram och genom det verkar det som att de känner sig trygga med att visa upp sin relation.

filipagnes

Hänt har försökt nå Filip och bett honom bekräfta eller dementera om han har ett förhållande med Agnes, men vi har i skrivande stund fortfarande inte fått något svar.

LÄS OCKSÅ: Filip Hammars tuffa tid efter skilsmässan: Jag träffar en psykolog

Foto: IBL

 

SENASTE NYTT!