Exklusivt: Hammars första ord efter skilsmässan: "Det är vidrigt"

Exklusivt: Hammars första ord efter skilsmässan: "Det är vidrigt"

Hänts Hasse Shimoda har fått tag på tv-profilen.

Det slog ned som en bomb för de flesta när mediaprofilen Jennie Hammar, 31, i veckan gick ut i sin podcast och berättade att hon och maken Filip Hammar, 41, ska skilja sig. Även om vi på Hänt nåtts av ryktet under sensommaren, men inte lyckats få det bekräftat av dem. Jennie förklarar i podden “Veckans Bläcka” att hon inte vill prata om skilsmässan eller kommentera det mer än så här.

– Det är absolut inte någon rolig tid i livet, men man har kompisar: Det är så fantastiskt att jag har dig, man går vidare liksom, säger Jennie om väninnan och podcastkollegan Karin Bastin.

TV-priset Kristallen 2011

Jennie och Filip Hammar.

Filip Hammar har oförtrutet arbetat vidare med sin vän Fredrik Wikingsson här i Sverige med “Breaking News” i Kanal 5 och inte sagt något om skilsmässan. Men nu väljer han att ge Hänts Hans Shimoda en exklusiv kommentar:

– Du har varit schysst som inte skrivit storyn. Det uppskattas, säger han och fortsätter:

– Sånt här är vidrigt och sorgligt att gå igenom, såklart, men nån gång går förhoppningsvis solen upp igen. Det är väl sånt Gud ägnar delar av sin arbetstid åt att fixa, eller BORDE ägna lite tid åt i alla fall. Annars är han dum i huvudet.

Vi tackar för kommentaren och önskar honom lycka till och att solen förhoppningsvis går upp snart igen.

Filip och Jennie har två barn, Ilse, 2, och Tage, 1, och de gifte sig i Frankrike 2008.

Foto: IBL

Läs mer: Filip och Jennie Hammar separerar

FRÅN FÖRSTASIDAN