Gunilla Persson om saknaden efter sin mormor Regina – berättar om relationen

Gunilla Persson

Hollywoodfrun Gunilla Persson är en väldigt familjekär person.
Ofta lägger hon ut bilder och känslosamma texter om sin dotter Erika Persson och mamma Iris.
Nu berättar hon om saknaden efter sin mormor Regina.
”Saknar henne varje dagar”, skriver hon.
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksam
Slå på ljud

Gunilla Persson blev känd för svenska folket när hon medverkade i Svenska Hollywoodfruar. Hon har även varit modell och haft mindre roller i TV-serier såsom Dallas.

Hollywoodfrun är väldigt familjekär vilket man ser på henne sociala medier där hon ofta delar bilder och känslosamma texter om sin mamma Iris och dotter Erika Persson. Nu har hon även delat med sig av en bild på sin mormor Regina som tyvärr inte längre finns med oss idag.

Därför gifter sig inte Lina och Nassim – verkliga orsaken

Gunilla Perssons kamp med mamma Iris

Som den familjekära person Gunilla är har hon sedan drygt tio år tillbaka tagit hand om sin mamma som kämpat med en hel hälsobekymmer. Gunilla har tagit över vårdnaden över sin mamma, men sedan en tid tillbaka måste mamma Iris nu ändå vårdas på sjukhus.

Detta är något som ställt till det ordentligt för Gunilla då hon vid ett flertal tillfällen behövt sparka personal på grund av olika anledningar. Enligt Gunilla har det bland annat rört sig om några fel som gjorts i sjukvården som kan ha påverkat Iris hälsa.

Gunilla Persson om saknaden efter sin mormor Regina

Till råga på allt har nu dottern Erika blivit vuxen och lämnat hemmet då hon har börjat studera på ett universitet i USA.

Detta är dock något som Gunilla är mycket stolt över trots att hon uttryckt sin saknad efter dottern ett flertal gånger. Men som tur är så ligger inte skolan så långt ifrån stället där Gunilla bor.

– Hon har kommit in i ett mycket mycket svårt college. Det är bara 14 procent som kommer in av de som söker. Så hon ska bo där på sitt college, men det är bara 1,5 timmes bilfärd härifrån, har Gunilla berättat för Hänt.

Det är ingen hemlighet att Hollywoodfrun håller hårt om sina nära och kära. I veckan delade hon med sig av en bild henne och sin mormor som tyvärr inte lever idag. Intill bilden skrev hon en känslosam text om att hon saknar henne varje dag.

”Det här är ett foto på min lilla mormor Regina (Erikas mellannamn). Hon var född år 1900 och jag minns och saknar henne idag och alla dagar.”

Gunilla Persson tillsammans med sin mormor Regina. FOTO: Gunilla Persson/Instagram

LÄS OCKSÅ: Så är Kristin Kaspersens relation till Peter Jöback

LÄS OCKSÅ: LaGaylia Frazier bryter ihop efter Anders Öfvergårds gest i Anders knackar på

FOTO: Gunilla Persson/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN