Gunilla Perssons nya bild på dottern Erika

Gunilla Persson och Erika.
Gunilla Perssons dotter Erika fyller snart 18 år.
Nu har Hollywoodfrun delat ett inlägg på Instagram som får följarna att reagera över en viss sak.
”Lika som två bär”, kommenterar en person.
Annons

Tv-profilen Gunilla Persson, 61, är en av dem som vi kunnat följa i flera säsonger av TV3:s populära Svenska Hollywoodfruar. I serien får tittarna följa Gunillas liv och även få en glimt av dottern Erika, 17. Även Gunillas mamma Iris dyker upp ibland. De bor alla tillsammans i villan i Pacific Palisades i Los Angeles.

Annons

Gunilla Persson är flitig på sociala medier och hon lägger ofta upp bilder på Instagram.

Där dyker det då och då upp bilder på dottern Erika. De som följt Svenska Hollywoodfruar länge har kunnat se Erika växa upp under säsongernas gång. Nu fyller hon snart 18.

Annons
Gunilla Persson. FOTO: Olle Sporrong
Gunilla Persson.

Inför mors dag har nu Gunilla Persson lagt upp ett nytt inlägg på Instagram. Inlägget består av en bild på en ung Gunilla – och en nytagen bild på Erika.

Jag, Paris 1988 – Erika, Pacific Palisades 2020 – Ha en fin Pingst därhemma i Sverige”, skriver Gunilla Persson på Instagram.

Hon lägger till en uppmaning till alla att vara rädda om sina mammor.

Var försiktiga och gratulera alla mammor på svenska Mors Dag (vår har ju som ni vet redan varit, bild två är från amerikanska Mors Dag).

Annons

Många olika reaktioner

Det är många som gillar bilder, i skrivande stund har den nästan 1900 likes. I kommentarerna är det många som lagt märke till något speciellt i bilderna.

Jättefina bilder och vad lika ni är”, skriver en person.

Erika är dig uppe i dagen din soulmate verkligen. Grattis till dig med Gunilla du är en fantastisk mamma och en underbar dotter till din mamma”, skriver en annan.

Vackra och fina mor och dotter, lika som två bär”, tycker en tredje.

Annons

Erika själv har över 49 000 följare på Instagram. Där har hon ofta fått starka reaktioner på vissa av sina bilder. På flera av dem poserar hon i bikini – något som gjort att Erika fått ta en del kritik. Flera har även tagit sig friheten att kommentera Erikas kropp, och det har Gunilla rutit ifrån mot flera gånger.

Jag vet med säkerhet att man aldrig öppet kritiserar en överviktig tjej som lägger ut bilder på sig själv i bikini eller i det har fallet, ett kort bomullslinne och shorts. Alla kvinnor är fina trots en eventuell fetma, det vill jag verkligen säga MEN man tycker att det ar helt okey att kommentera och kritisera om hur smal en tjej är. Både Erika och jag undrar om dessa, nästan alltid kvinnor, som hatar på framfor allt mig, för att jag satt ut bilden, inte har något bättre för sig”, skrev Gunilla Persson i ett inlägg på sin blogg i början av maj efter att ännu en bild på Erika mötts med kritik.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, FOTO: Olle Sporrong, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…