Gunilla Persson om kaoset – efter bråket med Gunde Svan i TV4

Gunilla Persson och Gunde Svan bråkar i Fångarna på fortet 2020
Gunilla Persson och Gunde Svan rök ihop under premiäravsnittet av Fångarna på fortet i lördags. Nu berättar Gunilla om kaoset under resan, som tittarna inte fick se.
Annons

Under Fångarna på fortets premiäravsnitt i lördags uppstod ett storbråk mellan den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson som fanns på plats på fortet för att tävla, och programledaren Gunde Svan.

Tv-frun hade fått i uppdrag att hoppa bungyjump från Fort Boyards topp, men hennes nerver satte stopp. Och när programledaren Gunde Svan försökte pusha henne till att våga var konflikten ett faktum.

Annons

– Det här kan stanna hjärtat på mig. Det stannar, och sen får ni begrava mig. Då kommer Erika stå där vid graven, det går inte, säger hon och skakar på huvudet.

Tittarna får se hur Gunde Svan inte tar Gunillas ord på allvar, istället försöker han övertyga henne om att upplevelsen skulle få hennes hjärta att rusa, men att det skulle bli en positiv upplevelse. Men orden får Gunilla att tappa det helt.

Annons

– Jag blir så jäkla förbannad nu, att ni faktiskt inte tolererar eller respekterar mig. Inte för fem öre, utan det är bara push och hets, vrålar hon.

I programmet förklarar Gunde att han gärna tar striden mot Gunilla, och kommer att ta den igen om hon medverkar i programmet ännu en gång.

Gundes egna ord om bråket

När Hänt når Gunde Svan via TV4, står han fast vid sin åsikt.

– Att vara på fortet handlar om att utmana sina rädslor och jag peppar alla att göra det. Gunilla hade nog fått en upplevelse hon aldrig skulle glömma om hon tagit steget, säger han.

Annons

Gunilla har själv talat ut om sin syn på bråket i en intervju med Aftonbladet.

– Du ser ju min reaktion. Det var jobbigt. Man försöker förklara varför man inte vågar lugnt och sansat, men han pushar på ändå. Då måste jag blir starkare och säga ifrån. I ett ordkrig är det ingen som vinner över mig, säger Gunilla Persson.

Gunilla om kaoset under resan

Men det var inte enbart ett bråk med Gunde Svan som blev tufft för Gunilla under resan till Frankrike. Redan hemma i Los Angeles började kaoset, något hon nu berättar om i ett inlägg på sin blogg.

Väl på flygplatsen upptäcktes det att dottern Erikas pass inte är giltigt, och hon fick därför inte checka in och åka med det bokade flyget. Därefter börjar en lång och kaotisk resa för mor och dotter.

Vilken resa! Men det var bara att skaka av sig obehagligheterna och slanga sig på bussen och sedan på båten till fortet och resten vet ni ju redan eftersom allt förevigats på film och tack vare Farao Groth och Thomas Wassberg kunde vi föra vårt lag till seger.

Annons

Men som tur var slutade allting glatt – med en seger!

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…