Gunde Svans ord om storbråket med Gunilla Persson i TV4

Gunde Svans ord om bråket med Gunilla persson i Fångarna på fortet 2020
Gunilla Persson och Gunde Svan hamnade i en högljudd konflikt under inspelningen av Fångarna på fortet 2020. Nu bryter programledaren tystnaden om bråket.
Annons

Under Fångarna på fortets premiäravsnitt uppstod ett storbråk mellan den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson och programledaren Gunde Svan.

Tv-frun hade fått i uppdrag att hoppa bungyjump från Fort Boyards topp, men hennes nerver satte stopp. Och när programledaren Gunde Svan försökte pusha henne till att våga var konflikten ett faktum.

Annons

– Det här kan stanna hjärtat på mig. Det stannar, och sen får ni begrava mig. Då kommer Erika stå där vid graven, det går inte, säger hon och skakar på huvudet.

Gunde Svans hälsning till Gunilla Persson

Tittarna får se hur Gunde Svan inte tar Gunillas ord på allvar, istället försöker han övertyga henne om att upplevelsen förvisso skulle få hennes hjärta att rusa, men att det skulle bli en positiv upplevelse. Just de orden får Gunilla att tappa det.

Annons

– Jag blir så jäkla förbannad nu, att ni faktiskt inte tolererar eller respekterar mig. Inte för fem öre, utan det är bara push och hets, vrålar hon.

Gunilla Persson har tävlat i Fångarna på fortet flera gånger tidigare, och Gunde avslutade bråket med att konstatera att han definitivt kommer ta striden igen om hon kommer tillbaka.

– Ja, det blir ju lite bättre med Gunilla varje gång. Hon kommer lite närmare kanten, men tro mig, jag ger mig inte, hon ska ta det där stora steget innan det är klart.

Efter bråket har Hänt varit i kontakt med Gunde Svan via TV4, och han står fast vid sin åsikt om att det var rätt av honom att pusha Gunilla – trots hennes rädsla.

Så påverkades inspelningarna

– Att vara på fortet handlar om att utmana sina rädslor och jag peppar alla att göra det. Gunilla hade nog fått en upplevelse hon aldrig skulle glömma om hon tagit steget, säger han.

Annons

Gunde skickar dessutom en hälsning om att han kommer peppa henne till att hoppa, om hon kommer tillbaka och tävlar i Fångarna på fortet.

– Jag hoppas såklart att hon gör det nästa gång!

Enligt exekutiva producenten Jonathan Nordin så påverkades inte inspelningarna av bråket som uppstod. Istället kunde tävlingen avslutas utan problem.

– Utmaningarna på fortet är på riktigt och väcker känslor. Efter bungy-utmaningen fortsatte tävlingarna och både lagen imponerade.

Gunilla Persson har i Aftonbladet berättat om händelsen – och hur det kändes när Gunde pushade henne att hoppa.

– Du ser ju min reaktion. Det var jobbigt. Man försöker förklara varför man inte vågar lugnt och sansat, men han pushar på ändå. Då måste jag blir starkare och säga ifrån. I ett ordkrig är det ingen som vinner över mig, säger Gunilla Persson.

Annons

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…