Gunilla Perssons bråk med Gunde Svan i Fångarna på fortet 2020

Gunilla Persson och Gunde Svan bråkar i Fångarna på fortet 2020
Gunilla Perssons comeback i Fångarna på fortet fick en dramatisk vändning. Under inspelningen uppstod ett storbråk mellan Gunilla och programledaren Gunde Svan.
Annons

TV4:s satsning på Fångarna på fortet fortsätter och i den nya säsongens premiäravsnitt möter Gunilla Persson, Thomas Wassberg och Farao Groth laget Anna Book, Daniel Paris och Casper Janebrink.

Inspelningen blev onekligen händelserik och i avsnittet visas ett dramatiskt bråk mellan programledaren Gunde Svan och den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson. Det hela uppstod när hon fick lotten att hoppa bungyjump ut från högsta våningen av Fort Boyard för att fixa ytterligare en nyckel till sitt lag.

Annons

Momentet presenteras av Agneta Sjödin, men Gunilla är inte övertygad om att det är en bra idé.

– Nej nej nej. Det här kommer att göra så att mitt hjärta stannar, säger Gunilla Persson.

Annons

– Du skulle överleva, det vet jag. Jag tänker inte tvinga dig, säger Agneta Sjödin.

Gunde Svans ord till Gunilla Persson

Hennes programledarkollega Gunde däremot hade helt andra planer för Gunilla och kom till undsättning vid Agnetas sida för att övertala tv-frun om att hon visst skulle fixa det.

– Vad som kommer att hända om jag verkligen hoppar? Hjärtat kommer att stanna.

– Nej det kommer inte att stanna, det kommer att rusa upp, säger han och fortsätter sen att instruera personalen på plats:

– Vi sätter på repen!

Gunde Svans beslut uppskattas dock inte av Gunilla som får panik och skriker:

Annons

– Neeeeeeej!

– Det här kan stanna hjärtat på mig. Det stannar, och sen får ni begrava mig. Då kommer Erika stå där vid graven, det går inte, säger hon och skakar på huvudet.

”Blir så jäkla förbannad”

Gunde Svan slår dock dövörat till Gunillas ursäkter och fortsätter pusha henne till att genomföra hoppet, något som får henne att ryta ifrån ordentligt.

– Jag blir så jäkla förbannad nu, att ni faktiskt inte tolererar eller respekterar mig. Inte för fem öre, utan det är bara push, och hets, och vrålar hon.

Gunde Svan fortsätter att peppa henne till att göra det, för att hon ska få med sig känslan hem av att ha gjort det. Men istället för att lyssna på honom vänder sig Gunilla till personalen vid stationen och vädjar på franska:

– Snälla ni, släpp loss mig!, skriker hon panikslaget.

Annons

Vilket får programledaren att kapitulera och tävlingsmomentet avbryts. Men det är uppenbart att Gunde inte helt kan släppa konflikten med Gunilla, för när han möter upp det andra laget säger han:

– Ja, det blir ju lite bättre med Gunilla varje gång. Hon kommer lite närmare kanten, men tro mig, jag ger mig inte, hon ska ta det där stora steget innan det är klart.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…