Efter frågorna – Gunilla Perssons avslöjande om dottern Erika, 17

Gunillia Perssons ord om dottern Erika – efter påhoppen
Gunilla Perssons 17-åriga dotter Erika syns ofta i Gunillas Instagram-flöde. Nu hyllar Gunilla sin dotter i ett nytt inlägg, och besvarar samtidigt en privat fråga om dottern som hennes följare undrat över.
Annons

Tv-profilen Gunilla Persson är en av Hollywoodfruarna som vi kunnat följa i flera säsonger av TV3:s populära Svenska Hollywoodfruar. I serien får tittarna även en glimt av dottern Erika och mamman Iris, som alla bor ihop i villan i Pacific Palisades i Los Angeles.

Annons

Att tittarna varit nyfikna på Gunilla är ingen hemlis. Förutom att få en hel del tv-tid i sina många säsonger av Svenska Hollywoodfruar så har hon även synts i egna tv-showen The Gunilla Show på samma kanal.

Kritiken mot Erika

Någon annan som har ett stort intresse hos folket är 17-åriga dottern Erika. De som följt Svenska Hollywoodfruar länge har kunnat se Erika växa upp under säsongernas gång. Nu fyller hon snart 18, och nog har hon aldrig engagerat Gunillas följare som nu.

Annons

Erika har över 49 000 följare på Instagram, och något som väckt reaktioner är hennes bilder. På flera av dem poserar hon i bikini – något som gjort att Erika fått ta en del kritik. Flera har även tagit sig friheten att kommentera Erikas kropp, och det har Gunilla rutit ifrån mot flera gånger.

Senast efter att Gunilla själv delat en bild av dottern.

Jag vet med säkerhet att man aldrig öppet kritiserar en överviktig tjej som lägger ut bilder på sig själv i bikini eller i det har fallet, ett kort bomullslinne och shorts. Alla kvinnor är fina trots en eventuell fetma, det vill jag verkligen säga MEN man tycker att det ar helt okey att kommentera och kritisera om hur smal en tjej är. Både Erika och jag undrar om dessa, nästan alltid kvinnor, som hatar på framfor allt mig, för att jag satt ut bilden, inte har något bättre för sig”, skriver Gunilla i ett inlägg på sin blogg efter att ännu en bild på Erika mötts med kritik.

Annons

Hyllningen till dottern

Och hyllningarna till dottern Erika kommer mer ofta än sällan från Gunillas håll. För bara någon dag sedan delade hon en ny bild av sig själv och Erika.

Min vackra baby och jag – en av favoriterna från Mors Dag i söndags då mamma mådde bra”, skriver Gunilla Persson i inlägget.

Och det är inte bara Gunilla som hyllar sin dotter för hennes skönhet, det gör även Gunillas följare.

Annons

Hon är så lik dig Gunilla”, skriver en  och annan skriver:

Sådan mor sådan dotter, otroligt fina!

Men det finns också en som uppmärksammat att Erika sällan ler på bild, och undrar varför. Nu förklarar Gunilla.

Tänderna, hon tycker inte de är vackra nog. Tandställning”, svarar Gunilla då.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…