Gunilla Perssons nya bild med dottern Erika väcker starka reaktioner

Gunilla Persson & Erika Persson

Gunilla Perssons dotter Erika har blivit 19 år.
Nu lägger Hollywoodfrun upp en bild med dottern som får följarna att reagera.
”Nu har hon..”, skriver en följare.

Gunilla Persson blev känd för svenska folket efter sin medverkan i realityprogrammet Svenska Hollywoodfruar. Där har hon varit med i hela tio säsonger och synts med bland annat Maria Montazami, Åsa Vesterlund och Elena Belle.

De som har följt programmet har även blivit bekant med hennes dotter Erika Persson, som även hon varit med en del. De har en väldigt nära relation och kikar man in på Gunillas sociala medier dröjer det inte länge innan man förstår att hon håller dottern väldigt kär.

Men nu reagerar följarna starkt efter nya bilden på mor och dottern.

Erika Persson har börjat plugga på college – stora förändringen

Men den senaste tiden har det hänt en hel del förändringar. Erika har nämligen börjat studera på college och bor därför inte längre hemma.

För Hänt har Gunilla tidigare berättat om känslorna kring den stora förändringen och erkänt att det såklart känns väldigt tomt utan dottern.

– Man är ju inte så glad över det faktiskt. Man skulle önska att hon vore liten för evigt, sa hon då.

Men det verkar inte dröja allt för länge mellan gångerna som Erika är hemma ändå. På Instagram berättar Gunilla om lyckan över att ha dottern på besök oftare än vad hon var inställd på.

Elena Belles nya barnbesked – efter kärlekslyckan med Gleb

”Så härligt för mig att Erika är hemma så ofta, mer än vad hon är i skolan faktiskt…”, skriver hon.

Följarnas chock efter nya bilden på Erika Persson

Många år har gått sedan Erika syntes i tv-rutan med sin mamma för första gången. Och de som har följt Hollywood-profilen sedan dess är därför chockade över hur stor hon har blivit.

När Gunilla delade ett bildspel tillsammans med dottern för några dagar sedan var det därför många som kommenterade just detta – att Erika vuxit upp och till och med blivit längre än sin mamma!

”Lördagskvällens dejt var Erika. I ärlighetens namn finns det ingen person jag hellre skulle vilja vara ute med. Dejterna får vänta, men jag håller er uppdaterade på den fronten, jag lovar”, skriver Gunilla Persson under bildspelet.

I kommentarsfältet är det flera personer som hyllar både Gunilla och Erika. En del följare har också lagt märke till att Erika Persson verkligen har vuxit upp – och till och med vuxit om sin mamma.

”Erika har vuxit upp till en riktig skönhet. Sådan mamma sådan dotter. Lika bedårande”, skriver en person i en kommentar.

”Nu har hon vuxit om dig!”, hälsar en annan.

LÄS OCKSÅ: Lars Lerin och maken Junior har köpt hus i Brasilien efter adoptionen

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvist om branden i hemmet – stora oron för dottern Zoe

SENASTE NYTT!