Gunilla Persson om dottern Erikas relation till okända killen

Erika och Gunilla Persson

Gunilla Perssons dotter Erika har vuxit upp och flyttat hemifrån. Men hon hälsar ofta på hemma hos mamma Gunilla.
Nu är dottern på besök igen – men hon är inte ensam denna gång.

Gunilla Persson gjorde succé i programmet Svenska hollywoodfruar tillsammans med bland andra Maria Montazami, Åsa Westerlund och Britt Ekland. I flera år fick vi följa Gunillas liv i Los Angeles tillsammans med dottern Erika Persson.

Men nu har Erika Persson vuxit upp och har flyttat hemifrån. Hon har börjat studera på college och verkar minst sagt ha ett roligt och fartfyllt studentliv. Titt som tätt hälsar hon på mamma Gunilla och nu har det hänt igen!

Exklusivt
Bachelor-Elvira bekräftar nya relationen – efter uppbrottet

Gunilla Persson om Erika Pressons relation till vännen

I Svenska hollywoodfruar fick vi ta del av Erika och Gunillas relation, och det råder ingen tvekan om att Gunilla håller sitt enda barn kärt.

Genom åren har de visat upp sin nära mor- och dotter-relation i programmet och även Gunillas mamma Iris, tillika Erikas mormor, har de hållit kär. Gunilla uttrycker dessutom ofta sin glädje i sociala medier när Erika är hemma hos sin familj.

”Så roligt att Erika är hemma med kompisar från college som sover över i gästhuset. Annika är svensk/amerikan från New York, precis som Erika på tredje bilden. Mamma har bara hostat en gång ikväll, det är underbart och livet känns härligt att leva”, skrev hon nyligen i ett inlägg.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Erika Persson hemma från college – besöker Gunilla och vännen

Erika Persson har i en tidigare intervju med Hänt förklarat att hon är glad över att hon börjat studera. Hon kom in på sitt förstahandsval och är angenäm över att utbilda sig inom konst.

– Det är ungefär en timme från LA och det är ett av flera olika colleges i samma område. Det är en riktigt cool liberal konstskola där jag får göra allt jag brinner för, berättade Erika för Hänt.

Och nu är Erika Persson återigen hemma igen för att hälsa på Gunilla. Hon har denna gång sällskap av en tidigare okänd kille. Så vem är denna mystiske man? I ett inlägg berättar Gunilla!

”Så härligt för mig att Erika är hemma så ofta, mer än vad hon är i skolan faktiskt... Andra bilden med hennes bästa kompis från lågstadiet som också är hemma från sitt college”, skriver Gunilla.

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons 18-åriga dotter Erika Persson har bytt namn

LÄS OCKSÅ: Därför blir Robinson-Robbans bröllop med Simone inställt

FOTO: PRIVAT, Instagram

SENASTE NYTT!