Därför skjuter Gunilla och Erika Persson upp sin resa till Sverige

Gunilla och Erika Persson.

Gunilla och Erika Persson skulle varit med i årets säsong av Fångarna på fortet och därefter åkt till Sverige. Men på grund av pandemin ställdes inspelningarna in. ”Vi ses ändå snart igen hoppas jag”, skriver Gunilla på Instagram.

Gunilla Persson och hennes dotter Erika tog Sverige med storm när de först syntes i TV3:s succéprogram Svenska Hollywoodfruar. Mamman och dottern gjorde bra tv och var öppna mot tv-tittarna om deras liv. Under första säsongen av reality-programmet var Erika bara åtta år gammal och sedan dess har man kunnat följa henne och mammans liv på nära håll. Efter att programmet slutade sändas har både Gunilla och Erika fortsatt att varit på tapeten fast från deras sociala medier.

Man har kunnat se på sociala medier och när programmet fortfarande sändes att Gunilla och Erika har stått varandra otroligt nära. Men nu har Erika börjat på college 1,5 timmar bort från deras hem.

– Hon har kommit in i ett mycket mycket svårt college. Det är bara 14% som kommer in av de som söker, berättar Gunilla och fortsätter:

– Så hon ska bo där på sitt college, men det är bara 1,5 timmes bilfärd härifrån.

IRRITERAD Sorayas ursäkt efter missen med Martin

Gunilla och Erika Perssons resa till Sverige fördröjs

Nu var det längesen Gunilla och Erika var hemma i Sverige och hälsade på och häromdagen kunde Gunilla berätta att det kommer dröja ännu längre tills de är på besök igen. Hollywoodfrun berättar att både hon och Erika skulle varit med i TV4:s program Fångarna på fortet som spelas in i Frankrike och därefter skulle de båda besöka Sverige, men på grund av den rådande pandemin har inspelningarna av programmet ställts in i nuläget.

Gunilla skrev på Sveriges nationaldag om sin sorg över inspelningarna av Fångarna på fortet och att resan till Sverige skjuts upp.

Sverige i mitt hjärta - Tänker på er alla därhemma idag när vår National Dag går mot sitt slut. Vi skulle ha gjort Fångarna på fortet Erika och jag och därför rest till Sverige, men som ni kanske vet blev inspelningarna inställda på grund av pandemin i Frankrike. Vi ses ändå snart igen hoppas jag”, skriver Gunilla Persson på sin Instagram.

Många av hennes följare har kommenterat inlägget och berättar att de saknar henne och dottern.

En följare skriver: ”Saknar er sååå himla mycket ”.

En annan skriver: ”Du är min idol! Hoppas du kommer till Sverige snart!”.

Så tråkigt att inspelningarna blev inställda, men säkerheten framför allt! Hoppas på bättre smittläge 2022 så kanske de kan spela in då! Kommer ni inte till Sverige alls i sommar eller?”, skriver en tredje följare till inlägget.

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons nya besked om mamma Iris hälsa

LÄS OCKSÅ: Följarnas chock över upptäckten i Gunilla Perssons bild

FOTO: TV4, Robin Lorentz-Allard/TT