Gunilla Perssons nya besked om mamma Iris hälsa

GUNILLA PERSSON OCH IRIS

Gunilla Perssons mamma Iris är allvarligt sjuk och pendlar mellan sjukhuset och hemmet.
Nu kommer Gunilla med ett besked om att läget är kritiskt.

Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksam
Slå på ljud

Gunilla Persson, 62, slog igenom i Svenska hollywoodfruar och har sedan dess verkligen stått i rampljuset.

Tillsammans med sin dotter Erika Persson, 18, och mamma Iris bor Svenska Hollywood-frun i Los Angeles och lever ett för många glamoröst liv.

Hon och dottern har en väldigt fin relation till varandra och de som följer Gunilla på sociala medier vet att Gunilla verkligen bryr sig om sin mamma och dotter.

Gunilla Persson om relationen till dottern Erika Persson

I en tidigare intervju med Hänt har Gunilla berättat om sin relation till Erika. Den har genom åren alltid varit kärleksfull och vi har ofta sett Gunilla dela med sig av stolta ord om dottern Erika.

Men för ett par månader sedan fyllde Erika 18 år och Gunilla är inte lika positiv till att Erika numera är vuxen, hon önskar Erika vore ”liten” för evigt.

– Man är ju inte så glad över det faktiskt. Man skulle önska att hon vore liten för evigt. Jag brukade säga det till mig själv när hon var liten att det här är de bästa åren i mitt liv, och jag tycker nog att det var det också. För jag älskar ju att ha ett växande barn, berättade hon följt av:

– Jag önskar att jag hade haft fler barn så jag kunde uppleva det igen, men nu är det ju över. Så man får finna i sig att hon är vuxen.

Gunilla Perssons mamma Iris är svårt sjuk: ”Kritiskt”

De senaste dagarna har Gunilla delat med sig av bilder på sin mamma Iris som hon håller väldigt kär. Under senaste veckan har Iris pendlat mellan hemmet och sjukhuset och Gunilla har medgett att hon är väldigt orolig för sin mamma.

I ett nytt inlägg på Instagram beskriver Gunilla att Iris läge är kritiskt och att hon vårdas i hemmet just nu. Gunilla är orolig men ändå glad att Iris finns hos henne, skriver hon.

”Lyckan är obeskrivlig när mamma mot alla odds piggnar till igen och ler mot mig och lyser och jag tackar Gud. Hon har varit som medvetslös i 48 timmar men när hon kom hem vaknade hon upp igen. Helt otroligt! Och klockan är nu efter två på natten och jag har varit utan en vårdgivare sedan klockan 22.00. Jag gav henne en rast på 2 timmar för jag tänkte att det var schysst men hon kom aldrig tillbaka. Mammas läge är ju kritiskt och hon smet iväg och agenturen backar henne. Men vet ni vad. Gud är god. Mamma hostar inte. Det är första natten på flera veckor som hon inte har hostat. Jag har tagit hand om henne själv med Erikas hjälp.”

LÄS OCKSÅ: Sofia Wistam om sorgen över dottern Sindy Rahms narkolepsi

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos första ord om Pernilla Wahlgrens nya relation

FOTO: Viafree/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN