LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunhild Stordalens mystiska kärleksliv efter skilsmässan från Petter

20 mar, 2021 
Linnea Lundgren
Gunhild Stordalen
Det var ett par år sedan Gunhild och Petter Stordalen meddelade att de går skilda vägar.
Sedan dess har Petter hittat kärleken i svenskan Märta.
Men hur står det egentligen till med Gunhilds mystiska kärleksliv?
Annons
Gunhild Stordalens nobb – Petter Stordalens invit efter uppbrottetBrand logo
Gunhild Stordalens nobb – Petter Stordalens invit efter uppbrottet

I över tio år utgjorde Gunhild Stordalen, 41, och Petter Stordalen, 57, romansen på allas läppar. Paret träffades för första gången 2006 och fyra år senare lovade de varandra evig trohet till bröllopsklockornas ringande. Länge såg de ut att vara det obrytbara power-paret och hela världen låg framför deras fötter.

Därför gick det även en chockvåg då paret för ett par år sedan meddelade att de går skilda vägar. Separationen verkar dock ha varit allt annat än infekterad och faktum är deras relation verkar vara precis lika stark idag som då de levde tillsammans.

Petter har varit ett stort stöd för Gunhild då hon drabbats av den lika ovanliga som allvarliga sjukdomen diffus kutan systemisk skleros.

Petter Stordalens nya kärlek

Trots att paret idag är nära vänner har både Gunhild och Petter dock valt att vara tydliga i att de båda kommer att gå vidare i sina liv. För en tid sedan avslöjades det att Petter hittat kärleken på nytt efter att han träffat den svenska före detta elitryttaren Märta Elander Wistén, 30.

Annons

– Det blev faktiskt coronapandemin som förde oss samman. Märta kom till Oslo på besök innan allt stängde ner, och fastnade med mig här, berättade Petter Stordalen då.

Gunhild har gjort klart att hon inte kommer att kommentera ex-makens nya kärlekslycka utan har i intervjuer berättat att hon i framtiden istället kommer att fokusera på sitt engagemang i klimatkampen.

Gunhild om kärleksryktena med Javad

Inte heller har speciellt mycket kommit upp i offentlighetens ljus kring Gunhild Stordalens egna kärleksliv. För en tid sedan började dock snabbt rykten om Gunhild och en mystisk man spridas efter att hon lagt upp en bild på dem två tillsammans på Instagram.

Mannen visade sig heta Javad Mushtag och att döma från deras sociala medier så har de en nära relation. Bland annat har de varit och vandrat i snön uppe i Nordnorge. Men någon romantik är det inte frågan om enligt Gunhild – som säger att de delar kärleken för mat tillsammans.

”Haha, han är min kompis och partner in crime”.

Att Gunhild skulle ha någon annan man vid sin sida ryktas det inte heller om i nuläget och om hon träffar någon speciell just nu är oklart. Kanske är Gunhild Stordalen helt enkelt nöjd med att leva som singel idag!

FOTO: TT

Annons