TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Gravida Emilia Wahlund akut till sjukhus efter slaget mot magen

28 jan, 2021 
Marcelo och Emilia
Foto: TT/Instagram
Gravida Emilia Wahlund fick ett slag mot magen och kände snabbt oro.
Under onsdagskvällen tvingades hon därav uppsöka akutvård.
”Är rädd att hon eller moderkakan skadades”, skriver Emilia på Instagram.
Annons
Svenska kändisars val av unika barnnamnBrand logo
Svenska kändisars val av unika barnnamn

Dokusåpaprofilen Marcelo Peña, 30, och flickvännen Emilia Wahlund, 21, väntar barn. Dottern, som är beräknad att födas i april, blir de bådas första barn och förväntningarna är nu höga. På sociala medier delar både Marcelo och Emilia med sig av uppdateringar kring hur de förbereder sig inför bebisens ankomst.

I slutet på november avslöjade paret dessutom att de hade hade tagit ytterligare ett stort steg i relationen och köpt sig ett hus. Flyttlasset till nya boendet som är en stor villa i Sigtuna går i maj.

Emilia Wahlund attackerad av parets hund

Idag lever Emilia och Marcelo i en lägenhet i Vasastan tillsammans med hunden Tonto. Under onsdagskvällen skedde en olycka med Emilia Wahlund och den fyrbenta familjemedlemmen. I en story på Instagram frågade Emilia sina följare om ifall någon av dem hade varit med om något liknande.

Annons

”Någon här som fått slag på magen under graviditeten? Tonto fick för sig att ta all fart han kunde och hoppade rätt ner på min mage (16 kg). Är världens nojigaste människa och är rädd att hon eller moderkakans skadades. Frågar här för min barnmorska hr gått hem för dagen”.

Emilias oro fortsatte och därav kontaktade hon förlossningen.

”Pratade med förlossningen och ska in på kontroll för säkerhetsskull”, skrev Emilia.

Övervakades under akuta besöket på förlossningen

Sedan begav hon sig in till Södersjukhuset där hon fick ligga med CTG-övervakning under flera timmars tid. Detta för att se att bebisen mådde bra trots slaget mot magen.

Under tiden Emilia låg på sjukhuset sände hon live och uppdaterade följarna om läget. Emilia förklarade då att hon fått en svidande känsla i magen efter Tontos attack, vilket såklart väckte oron.

På grund av pandemin fick Marcelo Peña inte följa med med som tur var kände sig Emilia Wahlund väl omhändertagen på förlossningen.

Annons