Franks ex-hustrus ord om sonens sorg – efter pappans bortgång

Jeanette Bouvin Nygren och Frank Andersson

Det är fyra år sedan legendaren och fembarnspappan Frank Andersson tragiskt gick bort efter en misslyckad operation.
Nu öppnar ex-frun Jeanette upp sig om sonens stora sorg.
Kaos och sorg” skriver hon på Instagram.
Robert Wells stora saknad efter sönerna: ”Jättemycket”
0:25

Efter reklamen: Robert Wells stora saknad efter sönerna: ”Jättemycket”

(0:25)

Slå på ljud

2018 nåddes vi av det tragiska beskedet att brottar legendaren Frank Andersson hade lämnat oss. Han blev 62 år gammal. Han drabbades av komplikationer till följd av en hjärtoperation vilket ledde till hans död.

Han hade en lång och imponerande karriär inom Grekisk-romersk brottning – för många var han en riktig legendar.

Han lämnade dessutom bakom sig en stor familj av fem barn. Ex-frun Jeanette Bouvin Nygren och Frank skiljde sig året innan hans bortgång och tillsammans fick de två barn.

Den stora sorgen efter Franks bortgång – ex-fruns egna ord

När Hänt tidigare pratade med Jeanette så berättade hon om sorgen efter sin ex-mans död. Något som självklart påverkar hela familjen än idag.

– Vi mår förhållandevis bra. Saknaden och sorgen är ju densamma men med tiden blir den lite lättare att hantera. För vår äldsta son Winston har det varit ett jobbigt sista halvår då smärtan och saknaden efter pappa slagit till ordentligt, sa Jeanette då till Hänt.

Hon säger även att hon hade önskat att hon hade fått mer vetskap i vad exakt som orsakade Franks bortgång för att kunna stötta barnen fullt ut.

– Jag önskar bara att jag hade fått veta mer vad som hände de sista timmarna Frank var i livet, händelseförloppet på sjukhuset och få ta del av obduktionsrapporten för att även jag ska kunna ha de rätta verktygen och framförallt den exakta dödsorsaken. Just nu vet jag inte riktigt och då är det svårt att kunna stötta pojkarna fullt ut.

Jessicas hjärtskärande ord om sönerna

För deras två söner Winston och Mileon har det varit en tuff tid efter att de förlorat sin pappa i så ung ålder.

På Jeanettes Instagram publicerade hon nyligen en bild på en av sönerna och beskrev sin oändliga lycka över att se sina barn så levande och lyckliga – efter all tragik de genomgått.

Jag älskar att se honom så här levande och lycklig. Första halvan av hans liv var kantat av så mycket kaos och sorg och nu ser jag det som min främsta uppgift att se till att resten av hans liv fylls med allt annat än det. Att jag är hans största trygghet är verkligen något förvaltar väl. Min älskade pojke

Texten skriver hon under en video där han ligger i havet och njuter av den spanska värmen. Barcelona var drömresemålet och dit bar det av för lite mamma och son-tid!

Så fantastiskt att se!

FOTO: OLLE SPORRONG / XP / TT/Patrik Österberg/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN