TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jeanette Bouvin Nygrens sista konversation med Frank Andersson

08 sep, 2021 
FRANK ANDERSSON OCH JEANETTE
Jeanette Bouvin Nygren och Frank Andersson var gifta och fick två barn ihop.
Nu visar Jeanette upp sin sista konversation med Frank innan hans bortgång.
”Tre år sedan idag”, skriver hon.
Annons
10 kändisar som lämnat oss – så minns vi demBrand logo
10 kändisar som lämnat oss – så minns vi dem

Jeanette Bouvin Nygren var brottarlegendaren Frank Anderssons före detta fru. De var gifta i flera år och fick två barn, Winston och Mileon. De skilde sig i början av 2017, detta efter nästan fyra års äktenskap.

Ett år senare, 2018, gick Frank Andersson hastigt bort, endast 62 år gammal, och han efterlämnade sig fem barn. Han dog av flera komplikationer efter en hjärtoperation. Frank Andersson blev känd världen över för sina prestationer inom grekisk-romersk brottning. Han har tagit brons i OS i Los Angeles och vunnit VM-guld flera gånger. Nu visar ex-frun Jeanette upp sin sista konversation med Frank Andersson – innan den tragiska bortgången som nu var tre år sedan.

Frank Andersson skildrades i dokumentär – Jeanette medverkade

Fran Anderssons liv skildrades i en gripande och stark dokumentär på TV4 med namn Min pappa Frank Andersson. Där fick tittarna chansen att se vem han var, dels utifrån familjens ögon och sonen Isac som inte haft en särskilt bra relation med sin pappa Frank.

Annons

Jeanette medverkade själv i dokumentären, men var kritisk till hur slutresultatet blev dels på grund av titeln till dokumentären, något hon berättat i en tidigare intervju med Hänt.

– För det första är jag kritisk till titeln. Den borde hetat Vår pappa Frank Andersson. Idag har jag och Isac löst vårat och detta med kritiken är inte alls riktad mot honom för det är inte han som har fört oss bakom ljuset, men när förfrågan kom så var jag tydlig med att jag inte ville att någonting skulle vinklas till hans fördel, att han på något sett skulle vara drivande till en syskonträff då vi på nästan två år inte hört ett pip från honom.

Jeanette Bouvin Nygrens sista konversation med Frank Andersson

Jeanette är flitig på sociala medier och är idag gift med krögaren Jimmy Nygren. Instagram berättar hon nu om sin sista hjärtkrossande konversationen med Frank Andersson.

Hon har tagit en skärmdump på deras sista konversation och publicerat för sina följare. På bilden syns deras gemensamma son som då var påväg till sitt första skoldisco.

Sista konversationen med Frank.

Jeanette skrev: ”På väg till sitt första skoldisco”

Varpå Frank Andersson svarade: ”Så jävla. Fin”, följt av två röda hjärtan.

Jeanette möts av mycket kärlek i kommentarerna, då flera kommenterar sitt stöd.

En skriver: ”Ändå en fantastiskt fin sista konversation” Flera andra kommenterar röda hjärtan som stöd.

Hänt har sökt Jeanette Bouvin Nygren.

FOTO: TV4 / OLLE SPORRONG / XP / TT

Annons