Efter bebislyckan – Franks exfru Jeanette gifter sig med nya kärleken

Jeanette Andersson Bouvin och Frank Andersson meddelade i februari att deras äktenskap var över. Nu är exfrun både gravid och planerar nytt bröllop med sin Jimmy.

I februari startade spekulationerna om att exbrottaren Frank Anderssons, 60, och Jeanette Andersson Bouvins, 32, äktenskap knakade i fogarna. Först ville de inte bekräfta problemen, men det dröjde inte länge innan de ansökte om skilsmässa och berättade.

”Vi har skrattat, vi har älskat, vi har delat sorg och gått igenom både himmel och helvete tillsammans”, skrev Jeanette på sin blogg.

Men lyckan har sen dess vänt, för både Frank och exfrun. Nyligen avslöjade Jeanette att hon och nya kärleken Jimmy Nygren väntar barn.

Jeanette och Jimmy släppte gravidnyheten på Instagram.

Jeanette och Jimmy släppte gravidnyheten på Instagram.

– Förstår att folk tycker det gått fort, men jag och Jimmy har ju känt varandra länge och det var avgörande. Just nu vill jag bara lämna allt trist bakom mig och fokusera på mina barn, min man och vårt lilla knytte, sa hon till Hänt.

LÄS OCKSÅ: 5 månader efter skilsmässan – Frank Andersson förlovad med 26 år yngre kärleken

Bebislyckan han knappt lägga sig innan Jeanette släppte nästa glada nyhet, hon och Jimmy ska gifta sig. Den sjunde juli 2018 blir det bröllop.

– Vi är väldigt glada och lyckliga över vad vi har framför oss nästa år. Detta året har varit extremt rörigt, så nu ser vi väldigt mycket fram mot att bli man och fru och få dela den dagen med alla våra nära, berättar hon för Hänt.

Jeanette och Jimmy har redan börjat med planeringen av den stora dagen.

– Vi kommer ha ett sommarbröllop utanför Stockholm tillsammans med våra vänner och familj. Bröllopet planerar vi tillsammans, jag och Jimmy. Jag står för planeringen av alla detaljer och det stora hela medan Jimmy styr biten med mat och dryck, som är hans stora passion.

Skilsmässan från Frank var Jeanettes andra, så nu hoppas hon på det gamla talesättet.

“Tredje gången gillt, eller vad är det man säger ?“, skriver hon i en kommentar.

I juli meddelade Frank å sin sida att han förlovat sig med sin nya kärlek, Gabrielle Söderberg, 35. När det bröllopet blir av är inte känt än.

Foto: Privat, IBL