TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jeanette Bouvin Nygrens sorg efter Frank Anderssons död

09 sep, 2019 
Lina Arvidsson
Jeanette Bouvin Nygrens ord ett år efter Frank Anderssons död.
Ett år har gått sedan brottningslegendaren Frank Andersson gick bort. Efter sig lämnade han vänner, familj och barn i stor sorg. Nu berättar Franks ex-hustru Jeanette Bouvin Nygren om det svåra år hon har bakom sig sedan sin ex-makes död.
Annons
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem

Det har gått ett år sedan Frank Andersson tragiskt gick bort i sviterna efter en hjärtoperation. Brottningslegendaren hade legat på sjukhus i flera veckor i väntan på ett nytt hjärta, men drabbades olyckligt av komplikationer efter en förberedande operation. Han blev 62 år.

Jeanette Bouvin Nygren, 34, var gift med Frank Andersson i fem år, men i februari 2017 gick de skilda vägar. Tillsammans har de sönerna Winston, 7, och Mileon, 6. Frank och ex-hustrun hade nära kontakt under hans sista tid i livet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han ringde i onsdags, dagen före operationen, och då pratade vi jättelänge. Ända sedan han blev sjuk har vi haft bra kontakt och han har sagt att han ville leva för barnen nu. Det kändes som att han legat och tänkt över en hel del, vi har verkligen haft en bra relation, sa Jeanette Bouvin Nygren till Hänt förra året.

Jeanettes liv efter Frank Anderssons död

Nu berättar Jeanette Bouvin Nygren om sorgen efter Frank Andersson. På sin blogg skriver hon att året bakom sig varit tungt och på väg hem från jobbet under söndagen bröt hon ihop i tårar.

Annons

– Imorgon är det alltså ett år sen Frank dog. Mina barns pappa och min exman. 365 dagar sen maskinerna stängdes av och han tog sitt sista andetag. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera mina känslor. Stundtals känns det som att jag ska sprängas, skriver Jeanette Bouvin på sin blogg och fortsätter:

– Ofta har det känts som att jag inte är tillåten att sörja. För att jag hade skilt mig från honom och gått vidare på så sätt.

Sorgen för sönernas skull

Jeanette Bouvin Nygren berättar i blogginlägget att vissa har sagt till henne att hon inte borde sörja sin ex-make i och med att hon skilt sig. Andra ska ha pratat bakom hennes rygg. Men nu ryter hon ifrån mot dessa åsikter.

– Till er vill jag bara säga, fuck you! Jag får sörja. Och jag måste få sörja. För annars kommer jag kvävas. Jag sörjer mina söners far. Jag sörjer en vän. Jag sörjer en människa som under många, många år var min livskamrat. Jag bär inte bara min egen sorg, utan även mina barns. Jag bär med mig vissheten av att mina pojkar är faderslösa, skriver Jeanette Bouvin Nygren.

FOTO: Lasse Allard/TT, Patrik Österberg/TT

Annons