Tittarnas vädjan till Per Morberg – vill ha tillbaka Vad blir det för mat?

16 maj, 2021 
Per Morberg
Per Moberg har gjort succé som både tv-kock och skådespelare, men det var ett tag sedan han dök upp i tv-rutan.
Nu vädjar följarna till skådespelaren efter den långa tystnaden!
Annons
Jenny och Niklas Strömstedts kärlekssaga
Jenny och Niklas Strömstedts kärlekssaga

Skådespelaren Per Morberg har gjort ett flertal stora roller i film och tv. Han är bland annat känd för sin medverkan i Rederiet, flertalet Beck-filmer och succéfilmen Så som i himmelen. Men Per är inte bara skådespelare – han har nämligen flera strängar på sin lyra.

Förutom att skådespela har Per också gjort sig känd som tv-kock, där han bland annat har det egna matlagningsprogrammet Vad blir det för mat?. Programmet har minst sagt gjort succé och efter ett flertal kokböcker därefter är han numera en given matlagningsprofil. Men den senaste tiden har det varit tyst från tv-kocken.

Nu vädjar följarna till Per efter den långa tystnaden.

Per Moberg om Vad blir det för mat? – avslöjar sanningen

I programmet Vad blir det för mat? bjuder Per in tv-tittarna till sitt hem i Sörmland där han sedan lagar flertal goda och intressanta maträtter. Men om Per själv fick bestämma hade han helst gjort något helt annat. Sanningen är nämligen att Per mycket hellre skulle vilja skådespela än att laga mat.

Annons

Det var när Per var med i Anders Öfvergårds program Anders knackar på som han släppte den stora bomben. Trots det har det ändå blivit så att han lägger ner mer tid på att vara tv-kock än att göra ytterligare filmer, och i programmet var han ärlig med att det helt enkelt beror på att han tjänar mer pengar på det ena än det andra.

– Jag har valt det här och det har ju gått skitbra, men jag vill ju spela teater. Och så när jag väl får rollerna så gör jag dem inte, för jag är för lat, säger han i programmet innan han fortsätter:

– Man väljer stålarna före konsten. Det har jag gjort och då känner jag mig ibland lortig.

Följarnas vädjan efter långa tystnaden

På Pers Instagram kan följarna ibland få en inblick i hans vardag där han gör allt ifrån att jaga till att äta mat. Men i kommentarsfältet syns ofta kommentarer från följare som önskar att han ska vara i tv-rutan istället. Och under den senaste bilden blev det inget undantag.

Annons

Det var nämligen ett tag sedan Per uppdaterade sin Instagram och därför tog följarna tillfället i akt att fråga honom om hans matprogram Vad blir det för mat?

”Hej från mig och de nya älgarna på Kosta Safaripark. Här trivs vi båda bra”, skriver han under bilden varpå en följare snabbt frågar:

”Vad händer, blir det några nya program?”

”Saknar ”Vad blir det för mat”. Du är grym!”, skriver en annan.

Annons