TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Starka reaktioner efter Carola Häggkvists nya video med Jimmy Källqvist

15 maj, 2021 
Carola Häggkvist, Jimmy Källqvist
Carola Häggkvist och exet Jimmy Källqvist har setts umgås en hel del tillsammans den senaste tiden. Nu reagerar följarna starkt efter ex-parets nya video tillsammans.
”Ni är så fina ihop!”, skriver en följare.
Annons
Därför hoppar Carola av Let's DanceBrand logo
Därför hoppar Carola av Let's Dance

Carola Häggkvist, 54, har varit hela Sveriges schlagerdrottning sedan hon som 16-åring intog Melodifestivalens scen för första gången med låten Främling.

Sedan dess har hon varit en av Sveriges kändaste personer. Bland annat blev äktenskapet med pastorn Runar Sögaard, 53, en av de mest omskrivna relationerna. Tillsammans har de sonen Amadeus Sögaard, 23.

Det är drygt två år sedan som Carola och exet Jimmy Källqvist, 51, gick skilda vägar. Ex-paret har idag en fin relation till varandra och speciellt med tanke på den gemensamma dottern Zoe, 12.

Tuffa tiden i Let's dance – avbryter av hälsoskäl

De senaste veckorna har Carola verkligen varit i hetluften med tanke på hennes medverkan i Let's dance 2021. När det avslöjades att Carola var en av deltagarna i årets säsong och att Tobias Karlsson, 43, skulle bli hennes danspartner var det som att världen stannade för honm.

Annons

– Man har ju en del namn som står på den där önskelistan över danspartners. Och naturligtvis har ju Carola stått där under alla de här 15 åren. Så det blir jättekul att den här dörren har öppnats, jätte häftigt, har Tobias tidigare sagt till Hänt

Carola, Tobias Karlsson
Carola och Tobias var ett danspar.

Till fansens stora lycka så kom det att visa sig att Carola inte bara besitter otroliga sångtalanger, utan även på dansgolvet. Tidigare har hon berättat att hon är en riktig perfektionist och att hon inte ger sig förrän allt blir perfekt. Kanske var det en styrka även när det kom till just Let's dance.

Men inför den stundande kvartsfinalen kom chockbeskedet – Carola hoppar av på grund av medicinska skäl. Beskedet fick hela nöjessverige att stanna upp, men självklart ska hälsan alltid komma i första hand. Och TV4 löste snabbt problemet och lät Keyyo hoppa in i tävlingen igen.

Annons

Följarnas reaktioner efter videon med exet Jimmy

Sedan avhoppet har man kunnat se att Carola verkligen lyssnat på läkarnas råd. De har rekommenderat vila och det är något som Carola tagit på fullaste allvar i den mån det går. Det är ingen hemlighet att det är mycket att vara ensamstående mamma, men till Carolas stora glädje har hon ju exet Jimmy Källqvist, Zoes pappa, vid sin sida.

Nyligen sågs ex-paret tillsammans när de firade Zoes födelsedag och nu dyker Jimmy upp igen på Carolas sociala medier. Detta har fått följarna att reagera starkt och uttrycka sin stora önskan om ex-paret.

”Ni är så fina ihop!”, skriver en.

”Så härligt att ni fortfarande är så fina vänner. Hoppas ändå att ni hittar tillboka till varandra!Ni är så fina ihop. Lycka till”, skriver en annan.

”Ni passar ju så bra ihop.. Hörni det”, skriver en tredje.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT

Annons