Bianca Ingrosso sjunger i ny reklamfilm för Caia Cosmetics

Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrossos sminkföretag Caia Cosmetics ska släppa en sommarkollektion i juni.
Nu släpper bolaget en ny reklamfilm där Bianca sjunger En blomstertid nu kommer – som får fansen att häpna.

2018 grundades sminkföretaget Caia Cosmetics av Bianca Ingrosso, 26, tillsammans med Jesper Matsch, Vanessa Lindblad och Mikael Snabb. Det började med en parfymlansering och sen dess har de lanserat det mesta inom sminkväg, så som; foundation, läppstift och ögonskuggor. När företaget startade förklarade influencern att smink alltid har varit ett av hennes stora intressen.

”Make-up har ända sedan jag varit liten varit ett av mina största intressen. Mina följare frågar mig dagligen om min make-up och vilka produkter jag använder. Nu är det dags att ta steget fullt ut och skapa de produkter som mina följare efterfrågar och jag saknar”, skrev Bianca i ett pressmeddelande till Aftonbladet.

2020 köpte det svenska riskkapitalbolaget Verdane in sig i Caia Cosmetics, de köpte lite mer än halva bolaget för 200 miljoner kronor. I affären drog Bianca in över 60 miljoner kronor, enligt Di Digitals uppgifter.

– Tack vare partnerskapet med Verdane kommer CAIA-teamet och jag kunna göra verklighet av vår vision att erbjuda exklusiva skönhetsprodukter av högsta kvalitet till schyssta priser över hela världen, säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande.

När Aftonbladet Nöje når Bianca Ingrosso över sms berättar hon mer om samarbetet mellan Caia och Verdane.

”Det känns såklart oerhört fantastiskt och som ett kvitto på att det vi gör är rätt. Både grundarteamet och vår personal är glada över att Caia får bli en del av Verdane-familjen. De är sjukt duktiga på e-handel och äger ju bolag som Desenio, Safira, Mathem, med flera”, skriver hon.

Följarna i chock efter senaste CAIA-reklamen

I veckan kunde Bianca avslöja att Caia ska släppa en ny sminkkollektion den 29 juni. I samband med släppet så har företaget spelat in en reklamfilm med de nya produkterna. I filmen går Bianca runt på en äng, klädd i en vit klänning och bär på de nya sminkprodukterna. Det som däremot är speciellt med videon är att Bianca sjunger en egen version av visan En blomstertid nu kommer. I kommentarsfältet hyllas hon över hennes vackra sångröst.

Talang-kollegan Edward af Sillén har skrivit: ”Så jävla snyggt och vackert Bianca! Hörde jag Golden Buzzer!?”

Lillebrodern Benjamin Ingrosso har också kommenterat filmen: ”Underbarn!”

Även följarna är tagna av Biancas sångröst.

En följare har skrivit: ”Wow vilken underbar film. Och Wow vilken röst du har Bianca du sjunger som den vackraste ängel”

”Du är så grymt bra! Vi vill ha mera, skriver en annan.

En tredje skriver: Så otroligt vackert på alla sätt Bianca, naturen, detaljerna, kläderna, du och DIN RÖST!”

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik bekräftar uppbrottet med Filip Lamprecht

LÄS OCKSÅ: Christina Schollins ilska mot Pernilla Wahlgrens expojkvän – efter sveket

FOTO: Instagram, Kanal 5

SENASTE NYTT!