TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Följarnas oro för barnen efter Sami Nikulas tunga erkännande: ”Rädd”

23 jan, 2022 
Sami Nikula
Familjen annorlunda-profilen Sami Nikula har haft det tufft den senaste tiden.
I ett nytt inlägg på Instagram berättar han om sitt mående just nu – och erkännandet oroar följana.
”Var rädd om dig”, hälsar en person i en kommentar.
Annons
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami NikolaBrand logo
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikola

Familjen annorlunda-profilen Sami Nikula, 49, har varit öppen med att han drabbats av utmattning. Sedan ett tag tillbaka har han varit sjukskriven men ska nu sakta men säkert börja jobba.

I en tidigare intervju med Hänt har han nyligen berättat om måendet och förklarar nu ett känslomässigt inlägg på Instagram hur senaste tiden har varit, något som får följarna att bli oroliga.

Sami Nikula om utmattningen: ”Värre än vad jag ville få det till”

Sami förklarar i inlägget att han ska börja arbeta igen, två timmar om dagen. Han var inte beredd på att utmattningen skulle vara så slitsam.

Sami har bland annat tappat minnet och stresstoleransen har varit låg, som exempel tar han upp att han glömt bilen vid affären när han varit och handlat.

Annons

”I morgon är det dags att börja knega igen, dock bara två timmar om dagen. Utmattningen som jag drabbats av var nog mycket värre än vad jag ville få det till (otippat). De senaste sju veckorna har varit väldigt omvälvande, bokstavligt talat. En trötthet jag aldrig känt tidigare, energilös och en stresstolerans som varit nere på noll. Minnet ska jag nog inte nämna.”

Han fortsätter:

”Lyckades till och med glömma kvar bilen nere vid affären, gick därifrån med mina kassar och väl hemma kom jag på att bilen blev kvar…Tack vare barnen och Natalie Bonnevier så har humöret varit på topp ändå.”

Sami Nikulas nya insikt: ”Vara ödmjuk mot mig själv”

Samtidigt som sjukskrivningen har en stor del av barnen varit sjuka, likaså Sami som annars aldrig är sjuk i feber eller förkylning.

”Det är en upplevelse att laga mat och tvätta när man har +39 graders feber . Enligt alla covidtester vi gjort så fanns det inte ett spår av corona här hemma”, skriver han vidare i inlägget.

Sami Nikula
Sami Nikula.

”En sak har jag lärt mig den senaste tiden, nämligen att vara ödmjuk mot mig själv. Har förstått att komma tillbaks från en utmattning tar tid och tänker inte stressa mig fram för att hamna här igen. Mitt nyårslöfte blir att lyssna mer på mig själv och bli bättre på att be om hjälp.”

Annons

Följarnas oro efter Samis ord: ”Ska hålla många år till”

Flera av Sami Nikulas följare skickar nu sitt stöd och en del uttrycker även oro för tv-profilen.

”Var rädd om dig”, skriver en följare i en kommentar.

”Var rädd om dig…. Det är många som är beroende av dig… du är pappan i huset och ska hålla i många många år till”, hälsar en annan.

Ta hand om dig och låt dig tillfriskna långsamt! Kom ihåg att du är värdefull!!”, skriver en tredje person i en kommentar.

FOTO: Instagram / TV4

Annons