ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Talang-Zorrokungen avslöjar hemliga uppgörelsen med TV4

18 jan, 2022 
ZORROKUNGEN, BIANCA INGROSSO
”Zorrokungen” gjorde starkt avtryck på svenska folket efter sitt uppträdande med att gissa rätt chipssorter i Talang 2022. Nu berättar han för Hänt om de okända samtalen med TV4 som gjorde att han kom med i programmet.
Annons
Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”Brand logo
Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”

Årets säsong av Talang har äntligen dragit igång och hittills har vi fått se allt möjligt. Till exempel har vi fått se lilla Adele, 6, lura hela juryn med att hon skulle spela golf – för att sedan visa upp sin riktiga talang som var att sjunga och rappa.

Vi har även fått se farliga hopp med motorcross, imitationer av kända personer och en skönsjungande 11-åring som fick Sarah Dawn Finers, 40, golden buzzer.

Men ett framträdande som kanske stack ut lite från mängden var ju Robin "Zorrokungen" Filppu. Det är tredje gången han ställer upp i Talang och den här gången skulle han smaka chips och gissa vilken smak det var han testade. Men Zorrokungen behövde inte söka till programmet som alla andra – nu berättar han för Hänt om den hemliga uppgörelsen med TV4.

Annons

Zorrokungen om sina mål med karriären

Zorrokungen har varit med i Talang två gånger tidigare. Ena gången dribblade han med en innebandyklubba, andra gången skulle han gissa rätt på svenska städers riktnummer. Tyvärr har han inte gått vidare någon av gångerna, men nu var det tredje gången gillt och med två "ja" från juryn så gick det bäst hittills!

I nuläget har Zorrokungen inga planer på att söka till Talang igen, men han vill jättegärna vara med i andra tv-program. Bland annat står Big brother högst upp på önskelistan, även om det blir lite svårt just nu eftersom att programmet har lagt ner. Nu håller Zorrokungen tummarna för att konceptet tas upp igen.

TALANG 2022
Zorrokungen ger tumme upp – låt showen börja!

Hemliga uppgörelsen med TV4 – Zorrokungen blev tillfrågad att delta

När Hänt når Zorrokungen berättar han mer om sitt framträdande som tyvärr slutade med att han inte gick vidare. Men han berättar också hur det gick till när han castades till programmet.

Annons

– Det var meningen att jag skulle vara med 2020, men då blev det inte så. Då skulle jag käka pizza, men då kom jag på efter att jag kunde käka chips istället. Jag fick lite hjälp av Talang faktiskt med den idén, jag behövde inte ens söka i år, säger han till Hänt och fortsätter:

– De hörde av sig till mig.

Han berättar också hur han ser på responsen från juryn. Det blev ju trots allt ett ja från både Bianca Ingrosso, 27, och David Batra, 49, även Edward af Sillén, 39, sa att han blev mer underhållen än vad han trodde att han skulle bli.

– Sarah och Edward var väl lite tveksamma. Edward sa rätt saker men Sarah var lite tveksam, hon tänkte ju rösta rött. Man såg på publiken att Sarah var fundersam på vad hon skulle rösta på. För David och Bianca gillade ju det, säger han och fortsätter:

– Det är ju inte många killar som får ja av Bianca liksom, skrattar Zorrokungen.

FOTO: TV4

Annons