LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Följarnas förvirring efter Dolph Lundgrens bild med fästmön Emma Krokdal

28 maj, 2021 
Mimmi Fouchenette
Dolph Lundgren och Emma Krokdal
Dolph Lundgren lever tillsammans med sin 38 år yngre fästmö Emma Krokdal i Los Angeles.
Efter en ny bild på Instagram blandar följarna ihop fästmön med hans dotter. ”Din dotter är vacker”, skriver en person.
Annons
7 svenska kändispar med stor åldersskillnadBrand logo
7 svenska kändispar med stor åldersskillnad

Dolph Lundgren, 63, föddes den 3 november 1957 i Spånga, Stockholm. Han är skådespelare, manusförfattare och regissör. Dolph bor i Hollywood med hans två döttrar och hans 38 år yngre fästmö Emma Krokdal, 25.

Dolph är mest känd för sin roll i Rocky IV där han spelade mot världsstjärnorna Sylvester Stallone, 74, och Carl Weathers, 73.

Dolph och Emma träffades i början av 2020. Emma jobbar som personlig tränare på det gymmet där Dolph tränar, det var även så paret träffades för två år sedan. Paret har bara varit tillsammans i två år men har redan förlovat sig. Emma kommer från Trondheim i Norge men flyttade till Los Angeles för fyra år sedan.

I en intervju från i år berättar Dolph Lundgren varför han är så kär i Emma Krokdal.

– Hon är en fantastisk person och väldigt omtänksam, smart och rolig och underbar att vara med. Vi kan vara tillsammans dygnet runt utan att det känns jobbigt. Sedan tränar hon också och gillar att äta hälsosamt så vi har mycket gemensamt, säger Dolph Lundgren till Aftonbladet.

Annons

Emma är däremot inte Dolphs första fästmö utan han har varit gift två gånger tidigare. Första gången med Peri Momm som han levde med i ett år från 1991 till 1992. Hans andra giftemål var med Anette Qviberg som han var gift med i 17 år. Dolph och Anette fick döttrarna Ida, 24, och Greta, 19.

Fansens hårda ord till Dolph Lundgrens Instagrambild

Sedan Dolph Lundgren och Emma Krokdal träffades förra året har många reagerat på den stora åldersskillnaden mellan paret. Emma har berättat att hon har fått utstå en hel del hat under deras tid ihop.

– Vi vet att folk kommer att reagera, men så länge familjen och människor nära oss tycker att det är okej, det är allt som betyder något för oss, har hon berättat för norska VG.

Flera gånger har följarna blandat ihop Emma med någon av Dolphs döttrar och återigen har det skett. På Dolphs senaste instagrambild på honom och fästmön har kommentarerna haglat in.

”Din dotter är så vacker!”

Får jag bjuda ut din dotter på middag?

Vilken av döttrarna är det?

Du är så snygg, din dotter är också söt

Men det är inte bara elaka eller förvirrade följare som kommentarer, många följare visar också sitt stöd till Hollywood-paret.

Vilket vackert par ni är!

Snyggaste paret

FOTO: Instagram, Youtube

Annons