TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Följarnas frågor om Jireel Lavia Perreira – efter Alice Stenlöfs kamp

02 feb, 2021 
Alice Stenlöf
Alice Stenlöf har inte mått så bra den senaste tiden.
Under helgen har hon tagit avstånd från vännerna och sociala medier, för att tillbringa tid med familjen.
Men efter den tuffa tiden, har nu följarna en del frågor.
”Redan slut?”, skriver en.
Annons
Fem saker du inte visste om Alice StenlöfBrand logo
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf

Alice Stenlöf, 25, flyttade från Göteborg till Stockholm för flera år sedan och sedan dess har hon blivit en av Sveriges största influencers. Eftersom hon är nära vän med Bianca Ingrosso, 26, fick hon en bra start och tillsammans gjorde de succé med bland annat podden Har du sagt A får du säga B.

Idag är Alice och Bianca fortfarande vänner, men de är inte lika nära som de var när de hade podden ihop.

– Vi har en fin relation. Vi hade en väldigt intensiv relation i och med att vi både jobbade ihop och var bästa vänner. Vi delade väldigt mycket under en intensiv period. Jag tror att det var nyttigt för oss att testa att ha en relation där vi inte jobbar ihop, att få låta det vara helt utan krav, sa Alice då i en Youtube-video.

Kärlekssagan med Jireel

Förutom att Alice jobbar som modell för Gina Tricot och designar sina egna kläder, har hon även många följare på hennes sociala medier. Med tanke på att hon gärna delar med sig av sitt liv på både Instagram och Youtube blir det mesta som rör hennes liv ganska snabbt offentligt.

Annons

I somras, när Alice började dejta rapparen Jireel Lavia Pereira, 20, dröjde det bara ett kort tag innan följarna hade sina spekulationer. Trots att paret i smyg gav sig iväg på en hemlig semester lyckades följarna snabbt lista ut att Alice och Jireel befann sig på samma plats. Efter några månaders dejtande bekräftade Alice tillslut att hon och Jireel blivit tillsammans.

Efter avslöjandet började Alice och Jireel flitigt att visa upp relationen i sociala medier. Men i december skedde plötsligt en vändning, paret syntes då inte alls lika mycket ihop. Detta i samband med att Alice delade med sig av ett kryptiskt meddelande på Instagram.

Följarnas frågor om förhållandet

Men den senaste tiden har det varit tyst från Alice sida gällande relationen med Jireel. Detta har fått följarna att undra hur det egentligen ligger till mellan paret.

Annons

”Är förhållandet med Jireel redan slut?”, undrar en.

”Har du och jireel gjort slut?”, undrar ytterligare en.

Det finns däremot vissa som tycker att frågorna om förhållandet är ganska okänsliga, då det inte verkar som att Alice vill dela med sig av det i nuläget.

”Förmodligen.. Är väl ganska uppenbart, hon följer honom inte ens på Instagram längre men han följer henne. Vi behöver väl inte ha svar på allt! Vill hon berätta kommer hon säkert göra det. De är ju precis som vi människor med känslor, känns inte som vi behöver ifrågasätta deras relationer bara för att de är offentliga personer.”, skriver en förstående följare.

FOTO: Instagram, Youtube, TT

Annons