TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Alice Stenlöfs ord om relationen med Bianca Ingrosso idag

18 jul, 2020 
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf var bästa vänner och syntes ständigt ihop tills relationen plötsligt förändrades.
Nu väljer Alice att berätta om vad som hände – samt hur relationen mellan dem ser ut idag.
– Det är nyttigt att våga sakna varandra, säger Alice i en video på sin Youtube-kanal.
Annons
Intervju med Let's dance-aktuella Alice StenlöfBrand logo
Intervju med Let's dance-aktuella Alice Stenlöf

Alice Stenlöf, 24, och Bianca Ingrosso, 25, drev tillsammans den populära podcasten Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B. I maj förra året fyllde de Globen där de höll sin livepodd, men bara månader efter detta beslutade sig duon för att lägga ner podcasten.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso
Foto: Karin Törnblom/TT

Plötsliga förändringen i relationen

Duon som inte bara var podcast-kollegor, utan även bästa vänner, syntes ständigt vid varandras sida. På deras sociala medier kunde följarna ständigt ta del av vänskapen. De syntes på allt från event till myskvällar hemma framför tv:n ihop, men efter chockbeskedet om podcasten så försvann de abrupt från varandras sociala medier.

När Hänt träffade Alice inför premiären av Let’s dance i våras berättade hon att relationen med Bianca idag fortsatt var god. Däremot hade influencer-vännerna inte längre samma tid till att ses. Alice menade att de båda hade mycket för sig, vilket gått ut över vänskapen.

Annons

I ett avsnitt av den senaste säsongen av Wahlgrens värld fick tittarna plötsligt se en återförening mellan vännerna. Det var när Bianca fyllde år som Alice plötsligt dök upp på födelsedagslunchen – något som Bianca inte var helt beredd på.

Sedan dess har de några få gånger synts umgås tillsammans men att relationen inte ser likadan ut, som innan nedläggningen av podcasten är märkbart.

Alice Stenlöfs nya ord om Bianca Ingrosso

I en ny video på Alice Youtube-kanal visar det sig att följarna fortsatt idag är intresserade av vad som hände. Efter att fått in frågor väljer därför Alice att berätta om den förändrade relationen.

– Vi har en fin relation. Vi hade en väldigt intensiv relation i och med att vi både jobbade ihop och var bästa vänner. Vi delade väldigt mycket under en intensiv period. Jag tror att det var nyttigt för oss att testa att ha en relation där vi inte jobbar ihop, att få låta det vara helt utan krav, säger Alice i videon och fortsätter:

Annons

– Vi håller nog fortfarande på att hitta tillbaka till bara jag och Bianca. För att vi har också extremt mycket kärlek som alltid kommer att finnas där. Men det är precis som alla relationer, man håller på att formas hela tiden. Vår relation är exakt så och hon är väldigt viktig för mig i mitt liv. Så vi har en väldigt fin relation men den har formats om från att vi poddade ihop. Men bara till det positiva.

Alice tror att beslutet som duon tog gällande att lägga ner podcasten, bara är till deras föredel.

– Jag är väldigt tacksam för att vi vågade breaka podden, köra vårat eget och vara vänner utan att ha krav på varandra. Sen tror jag att det är nyttigt att våga sakna varandra.

FOTO: Youtube/Fredrik Sandberg/TT

Annons