Linnea Widmarks ord till Alice Stenlöf – efter Biancas drag

Bianca Ingrosso, Linnea Widmark och Alice Stenlöf

Linnea Widmark, Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso umgicks länge alla tre.
Men plötsligt uppstod en spricka mellan Linnea och Bianca.
Nu delar Linnea med sig av en hälsning till Alice – efter Biancas drag.

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf var en duo som jämt och ständigt syntes tillsammans. De drev podcasten Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B ihop, som snabbt kom att bli en succé. I maj förra året fyllde de tillsammans Globen där de höll sin livepodd.

Plötsliga splittringen av duon

Framgångarna var många tills duon kom med det plötsliga beskedet om att podden skulle komma att läggas ner. Efter att ha setts ihop på allt från hemmakvällar till festligare tillställningar slutade duon tvärt att umgås.

När Hänt träffade Alice inför premiären av Let’s dance i våras berättade hon att relationen mellan dem fortsatt var god. Hon förklarade även att det var på grund av deras fullspäckade liv som de inte längre hade samma tid för att umgås med varandra.

Biancas markering mot Linnea Widemark

Någon som tillhörde samma kompisgäng som Bianca och Alice för några år sedan är Linnea Widmark, som tidigare var tillsammans med Biancas lillebror Benjamin Ingrosso. Under sex års tid var Linnea en del av familjen Wahlgren-Ingrosso, hon syntes exempelvis  semestra med familjen i reality-programmet Wahlgrens värld. Men i mars 2019 gick Benjamin ut med att relationen hade tagit slut.

Det var inte bara Benjamin som tyckte om att spendera tid med Linnea, även Bianca kom henne nära. Bianca och Linnea syntes nämligen umgås ofta – även när Benjamin inte var med. Men efter uppbrottet så slutade Bianca och Linnea att synas tillsammans. Bianca har dessutom slutat att följa Linnea på sociala medier, vilket kan tolkas som en markering.

Bianca har även fått frågor gällande sin och Linneas relation, varpå hon bekräftat att de tidigare vännerna inte längre har någon kontakt.

Linneas hälsning till Alice

Alice däremot har fortsatt att umgås med Linnea. De har nämligen ett gemensamt intresse för surfing. Linnea som idag bor i Costa Rica med sin nya kärlek lever ett liv som innebär många timmar på stranden. Alice har tidigare hälsat på Linnea i hennes nya hemland och duon har då bland annat surfat tillsammans.

Alice har haft en turbulent vår, då hon och den tidigare pojkvännen Philip Wong gjort slut. Det visar sig nu att hon längtar till en viss plats. Det är nämligen just Costa Rica som hon helst hade velat befinna sig i för tillfället. I ett inlägg på Instagram har hon publicerat en hel bildserie på sig själv stående på en surfingbräda.

Ta mig tillbaka”, skriver Alice till bilden.

Det står inget tvivel om att även Linnea gärna skulle se Alice tillbaka i Costa Rica. Linnea har nämligen lämnat en kommentar.

”Snart så snart!!!”, skriver Linnea.

Hänt söker Linnea Widmark och Alice Stenlöf.

FOTO: Instagram/Carolina Byrmo/TT