TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Ilskan mot Bianca Ingrosso efter vilda festnatten

07 jul, 2020 
https://image.hant.se/image-4978193?imageId=4978193&width=1320&height=689
Linnea Lundgren
Bianca Ingrossos har sedan premiären av Wahlgrens värld hyllats till skyarna.
Men efter ett par nytagna bilder på henne och assistenten Lovisa Worge möts hon nu av hård kritik.
"Detta är det sjukaste jag sett", skriver en i kommentarsfältet till en av Biancas Youtube-videos.
Annons
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla WahlgrenBrand logo
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Inte många kan ha missat influencern och tv-profilen Bianca Ingrossos, 25, framgångar. Sedan premiären av tv-programmet Wahlgrens värld, där hon och mamma Pernilla Wahlgren är frontfigurer har Biancas karriär gått spikrakt framåt, Men det är inte alltid lätt att vara alla till lags.

Nu har Bianca hamnat i en kritikerstorm efter sin senaste Youtubevideo där hon visar upp en helg tillsammans med vännerna. I videon kan man följa Bianca då hon åker på semester till partystaden Båstad tillsammans med ett stort sällskap. Bland vännerna fanns många kända ansikten som Hanna Hannalicious Friberg, Moa Mattsson och Chloé Schuterman – och så självklart bästa vännen och kollegan Lovisa Worge.

Vilda festnatten

Förutom att Lovisa Worge är en av Biancas närmsta vänner arbetar hon även som hennes assistent och syns flitigt på Bianca Ingrossos olika kanaler. Under en av dagarna i Båstad fyllde bloggaren Moa Mattsson år, något som firades stort med en flådig middag, otaliga shots, vild dans och drinkbord på en nattklubb.

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge festade till det ordentligt i Båstad

Bianca berättar i sin video att hon en underbar helg och sa att utgången på lördagen var “en av de bästa utekvällar hon haft”.

Annons

Men reaktionerna på videon var nog inte vad hon hade väntat sig. I dagsläget har kommentarsfältet till videon översvämmats av arga kommentarer från hennes fans – där många kräver att hon ska ta ner videon. Många anser att Bianca och hennes kändistäta sällskap bryter mot rekommendationerna gällande covid-19. De menar att vännerna inte visar tillräckligt mycket respekt och hänsyn då de åker till Båstad och festar under en pågående pandemi.

Tittarnas krav

Bland annat skriver en av Biancas tittare att influencern borde tänka på dem inom vården som just nu kämpar med att råda bot på pandemin.

“Detta är bland det sjukare jag sett. Att detta pågår? Med någon som har flera familjemedlemmar som jobbar inom vården, som fått sin semester uppskjuten, fått sjuklön när de varit hemma 3 veckor med covid-19 som de blivit smittade med på jobbet så KOKAR det inom mig när jag ser det här”, skriver hen medan en annan kräver:

“Du borde nog ta bort denna video Bianca”

Bianca har än så länge valt att inte besvara kritiken.

FOTO: Youtube/TT

Annons