LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos hårda ord om assistenten Lovisa Worge

13 jul, 2020 
Bianca Ingrosso och Lovisa Worge
Bianca Ingrosso erkände nyligen att relationen med Lovisa hade förändrats.
Nu delar hon med sig av några hårda ord om assistentens beteende.
– Hon blir obehaglig, man känner sig så extremt utanför, säger Bianca i en video på Youtube.
Annons
Allt om Lovisa WorgeBrand logo
Allt om Lovisa Worge

Bianca Ingrosso, 25, anlitade härom året en assistent. Det var Norrköpings-tjejen Lovisa Worge, 22, som skulle komma att kamma hem rollen som influencerns högra hand. Sedan dess har Lovisa ständigt synts vid Biancas sida. Förutom att arbeta tillsammans har duon nämligen blivit goda vänner och umgås flitigt privat.

Bianca har idag över en miljon följare på Instagram och har ett så pass hektiskt liv att duon planerat för att anställa ytterligare en person i sitt team. Men i nuläget är det Bianca och Lovisa som tillsammans styr skutan.

Lovisas markering mot Pernilla

Lovisa har även synts i tv-serien Wahlgrens värld, där Bianca och hennes familj delar med sig av stora delar av sitt liv. Assistenten visar sig ha blivit en naturlig del av familjens vardag och har tidigare visat att hon vågar säga vad hon tycker och tänker, även gällande andra familjemedlemmars förslag.

Inför Biancas 25-årsdag i december var det mycket planerande som skulle göras. I ett senare avsnitt av Wahlgrens värld syntes både Lovisa och Pernilla Wahlgren planera inför den stora festen som skulle arrangeras. Det bollades idéer från höger och vänster. Pernilla kom sedan med ett förslag som Lovisa ratade totalt.

Annons

– Alltså Pernillas förslag kommer inte att hända. Då kommer Biancas dag vara förstörd, sa Lovisa i programmet.

Biancas erkännande om relationen

Ämnet vänskap är något som Bianca ofta pratar om i sina kanaler. Anledningen är att hon själv har haft lite svårt med vänskapsrelationer tidigare och därför anser att det är ett viktigt ämne att lyfta. Nyligen berättade Bianca att hon kände sig ensam – efter att Lovisa tagit ett nytt beslut. Assistenten har nämligen gått på semester och åkt iväg till sitt landställe. Bianca som är van vid att träffa Lovisa dagligen i sitt arbete kan nu inte träffa henne lika ofta, vilket blir en stor förändring i deras relation, just nu.

Hårda orden om Lovisa Worge

I en ny video på Biancas Youtube-kanal räknar hon upp olika saker som hon avskyr. Det är allt från maträtter till beteenden. Men plötsligt kommer även Lovisas namn på tal. Bianca har känner nämligen starka känslor över assistentens beteende.

– Några fler saker som jag avskyr är Lovisa när hon är på dåligt humör. Hon blir sådär tyst och kollar inte ens. Hon blir obehaglig, man känner sig så extremt utanför, säger Bianca.

FOTO: Björn Lindahl/TT/Youtube

Annons