Lovisa Worges hårda markering mot Pernilla Wahlgren

Lovisa och Pernilla

I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld samlas bland andra Lovisa Worge och Pernilla Wahlgren för att bolla idéer inför Bianca Ingrossos 25-årsdag.
Pernilla kommer då med ett förslag som inte riktigt uppskattas av vännen Lovisa.
– Då kommer Biancas dag vara förstörd, säger hon.

Det senaste året har Bianca Ingrosso, 25, och hennes assistent Lovisa Worge, 22, utvecklat en stark vänskap. De har gått från att endast vara kollegor till att idag vara bästa kompisar och duon umgås nästintill dagligen med varandra. I en video på sin Youtube-kanal har Bianca tidigare berättat om sina känslor för Lovisa.

– Hon har absolut förändrat mig, till det bättre. Hon har fått mig att våga ringa en kompis om jag vill prata ut eller mår dåligt. Och hon har fått mig att känna att man kan ringa utan att du känner att du är i vägen, eller ett problem, sa hon då.

Pernilla Wahlgrens idé till firandet

I december fyllde Bianca Ingrosso 25 år och i samband med detta anordnade hon en stor fest för alla sina vänner. Evenemanget var så pass spektakulärt att det blev till en egen serie på Dplay.

Planeringen inför festen var minst sagt tidskrävande och involverade många människor i Biancas närhet, vilket tittarna får se i kvällens avsnitt av Wahlgrens värld. I detta träffas mamma Pernilla Wahlgren, 52, assistenten Lovisa och vännerna Melina Criborn och Jacob ”Nause” Criborn för att bolla idéer inför det stora firandet. Pernilla presenterar då en idé som innebär att de sätter på Bianca en ögonbindel och sedan kör henne till en yogastudio där en stor överraskning väntar.

– Så tar vi dit Bianca och lurar vi henne och säger att det är hon som ska ha passet. Så ska hon tro att hon ska ha ett yogapass för människor som inte vet om det, säger Pernilla Wahlgren.

Lovisa Worges hårda ord

Någon som inte verkar vara så pepp på Pernillas idé till Biancas 25-årsdag är Lovisa Worge, som direkt förstår att detta är någonting som vännen inte skulle uppskatta.

– Hon kommer bli så obekväm, alltså stackars människa, säger Lovisa.

När Pernilla Wahlgren har gått därifrån börjar Lovisa och Melina diskutera hur de ska gå till väga för att skrota idén med yogastudion.

– Vi får bara säga att vi inte hinner med det, säger Lovisa Worge och fortsätter sedan:

– Alltså Pernillas förslag kommer inte att hända. Då kommer Biancas dag vara förstörd.

FOTO: Dplay