Alice Stenlöfs nya erkännande om uppbrottet med Philip Wong

Alice Stenlöf

I sin senaste vlogg erkänner Alice Stenlöf att hon inte varit helt ärlig under uppbrottet med Philip Wong.
Nu berättar hon om den tuffa perioden.
– Jag mådde som allra sämst, säger hon.

I sin senaste vlogg summerar influencer Alice Stenlöf, 24, det gångna året. Något hon framförallt minns när hon ser tillbaka är när hon i våras deltog i TV4-programmet Let’s dance. Trots att hon var extremt nervös tog hon sig ändå igenom danstävlingen. Hon berättar att det är en känsla som hon kommer att ta med sig resten av livet.

– Jag är så stolt över mig själv faktiskt. För jag vet hur mycket det krävdes av mig att göra Let’s dance mentalt. Och jag gjorde det, säger hon i vloggen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här

Sanningen bakom fasaden

Men bakom kamerorna under tv-inspelningen var det inte bara leenden och skratt för Alice Stenlöf. Under tiden hon deltog i programmet tog det nämligen slut med hennes tidigare pojkvän Philip Wong, 26, som hon känt sedan hon var 17 år – något hon till en början valde att hålla för sig själv och mörka för följarna.

– Jag mådde som allra sämst samtidigt som jag gjorde Let’s dance. Det var första gången jag kände att något var för privat. Jag ville inte dela med mig av det förrän jag kände mig redo, säger hon i vloggen och fortsätter:

– Det som hände under den perioden var att jag och Philip bestämde oss för att göra slut. Och det är ju en av de största förändringarna i mitt liv, kanske någonsin.

Alice Stenlöfs sorg efter spruckna förhållandet

LÄS MER: Alice Stenlöfs tystnad om Jireel – förändringen i relationen

Tidigare har influencern i en video på Youtube förklarat att det var hon som valt att avsluta relationen då hon behövde testa sina vingar och leva ensam. Efter att i princip vuxit upp med Philip var det dags för henne att testa på livet utan honom vid sidan av sig.

Alice Stenlöf berättar i sin senaste vlogg att det kom som en lättnad för henne när hon åkte ut ur tävligen – trots att hon tycket att det var kul att delta. Hon fick äntligen tid att processa allt som hänt i hennes privatliv under Let’s dance.

– Det var så skönt att få tid till att bara läka, avslutar hon.

FOTO: Instagram/Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöf om Philip Wongs reaktion på förhållandet med Jireel

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren om 13-årige sonen Theos dramatiska olycka