Följarnas frågor efter Danny Saucedos kärleksliv intima bild med Sabina Ddumba

Följarnas frågor efter Danny Saucedos kärleksliv intima bild med Sabina Ddumba

Danny Saucedo och Sabina Ddumba har en nära relation. De är nämligen både goda vänner och kollegor. Men efter Dannys senaste bild på Instagram väcks nu frågor hos följarna.
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kända
Slå på ljud

Det är snart två år sedan som Danny Saucedo, 35, och Molly Sandén, 28, gick skilda vägar efter sex år ihop.

Sedan dess har de skrivit låtar om varandra och i Mollys låt Va det då? reflekterar hon över just när känslorna mellan dem började avta. När hon gästade Alex Schulmans podcast Schulman show läste Alex upp delar av låttexten.

”Eller helgen på landet? Du sa knappt ett ord till mig men log mot din telefon. Där mellan Medis och Slussen, När jag satte mig på marken och du fortsatte gå”, lyder låttexten.

Molly förklarade då att just den låten varit lite extra känslig att släppa.

– Jag får en klump i halsen nu. Jag har legat sömnlös för att jag ska säga det här offentligt. Alla fattar ju vem det handlar om, säger Molly i podcasten.

Danny och Molly har nya partners

Men nu har ex-paret alltså gått vidare på olika håll. Molly har funnit kärleken i musikern David Larson och Danny har funnit kärleken i fotomodellen Anna Eriksson. I en intervju med Aftonbladet har Danny tidigare berättat hur han träffade Anna.

– Vi har gemensamma vänner och det var väl så vi träffades. Jag träffade henne i år. Hon är väldigt intelligent, och superfin, sa han då.

Men sedan Danny och Anna blev ett par har de hunnit med mycket, bland annat en resa till Costa Rica. Paret delar gärna med sig av förhållandet genom att lägga upp bilder och filmer med varandra. Men den senaste tiden har det varit ytterst sparsamt på den fronten.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Dannys nya bild med Sabina Ddumba väcker känslor

Den senaste tiden har Danny nämligen publicerat en hel del bilder tillsammans med Sabina Ddumba, 27. Detta beror givetvis på att de gör musik ihop, men nu har Danny lagt upp en väldigt närgången bild tillsammans med Sabina.

”Men Va?! Hallå har ni sett hur snygga jag o Sabina Ddumba är på d här bilderna elllllerrrr??? Va ba tvungen att dela me mig uuuhhhh”, skriver Danny till bilden.

Och följarna verkar definitivt hålla med honom att de är väldigt snygga på bilderna. Men följarna kommer även med några andra frågor, eftersom Anna inte synts till på ett tag.

”Kan inte ni bara gifta er!!”, skriver en.

”DANNY+ SABINA= DABINA SAUDUMA”, skriver en annan och gör emojis med hjärtformade ögon.

”Vackra tillsammans”, skriver en tredje.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Anna har inte gillat bilden, faktum är att hon inte gillat Dannys bilder sedan den tredje februari.

FOTO: Karin Törnblom/TT, WIXTRÖM PETER/Aftonbladet

LÄS OCKSÅ: Danny Saucedos nya ord om uppbrottet med Molly Sandén

LÄS OCKSÅ: Molly Sandéns okända samtal med Danny Saucedo efter uppbrottet

FRÅN FÖRSTASIDAN