Danny Saucedos tilltag efter långa tystnaden – lyckan med Anna

Danny Saucedos tilltag efter långa tystnaden – avslöjar lyckan med flickvännen Anna

Danny Saucedo bekräftade att han funnit kärleken på nytt i slutet av förra året, efter uppbrottet från Molly Sandén. Nya flickvännen heter Anna Eriksson, men i månader har det nu varit en aning tyst om relationen.
Men nog spirar kärleken efter det senaste draget från artisten.
Slå på ljud

I mars 2019 bekräftade Molly Sandén att hon och Danny Saucedo valt att gå skilda vägar, efter sex år tillsammans, varav tre år som förlovade.

Både Molly och Danny har idag gått vidare och funnit kärleken på nytt. Molly har ännu inte berättat vem hon håller kärt, men ryktet säger att musikern David Larson är hennes nya pojkvän.

Danny däremot har berättat vem hans hjärta numera tillhör. Modellen Anna Eriksson är hans nya flickvän, och Danny har pratat om henne och deras relation i några få intervjuer efter att relationen avslöjades.

I en intervju med Aftonbladet berättade han hur han träffade Anna.

– Vi har gemensamma vänner och det var väl så vi träffades. Jag träffade henne i år. Hon är väldigt intelligent, och superfin, sa han till tidningen i december.

I vintras kunde vi också se paret på en kärlekssemester i Costa Rica. I en intervju i TV4:s Nyhetsmorgon erkände Danny dock att det inte bara var en dans på rosor, eftersom att hans mamma också var med.

– Gör det inte, åk aldrig med svärmor, eller mor, och flickvän – gör inte det, sa han då.

Draget avslöjar lyckan

Han har även delat en del bilder av henne på sin Instagram. Men under den senaste tiden har det stått still på den fronten. Varken Anna eller Danny har delat några bilder på varandra på månader.

Men om man kikar extra nog så hittar man kärlek i flödena ändå. Danny Saucedo är inte dålig på att kommentera sin flickväns bilder. För två veckor sedan skickade han en kärleksfull hälsning föreställande ett rött hjärta och en nöt, till ett inlägg där hon delat bilder av sig själv när hon modellar.

Och hon var inte sen med att skicka kärlek tillbaka. Som svar har hon skickat ett rött hjärta och två röda rosor.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!