Filip Lamprecht bryter tystnaden – efter Peg Parneviks kritik mot TV4

Filip Lamprecht & Peg Parnevik

I podcasten Pillowtalk kritiserade Peg Parnevik häromdagen Let's dance-produktionen för hur de har agerat den senaste tiden. Hon menar bland annat att de har skämtat på hennes bekostnad och därmed spett på alla spekulationer kring henne och pojkvännen Filip Lamprecht. Nu svarar Filip på Pegs kritik.

Tidigare i år stod det klart att modellen och kändissonen Filip Lamprecht skulle vara med och tävla i årets Let's dance. Glädjen var enorm, och på sociala medier kunde man se både nära och kära visa sitt stöd till modellen. Bland de som kommenterade avslöjandet var flickvännen Peg Parnevik, och på Instagram skrev hon om hur stolt och glad hon var för pojkvännens skull.

Men efter att romansrykten och flertal spekulationer kring Filip och hans danspartner Linn Hegdal har cirkulerat har hela Let's dance upplevelsen tagit väldigt hårt på Peg, och på Instagram har hon flertal gånger varit öppen med hur hon faktiskt mår.

”Har ändå på något sätt förståelse för att folk bara gör deras "jobb" dvs få in tittare, skapa PR osv. Samtidigt som allt har kommit till en nivå där det brutit ner mig så rejält att jag knappt känner igen mig själv längre”, skrev hon bland annat häromdagen.

LÄS MER: RELATIONEN Molly visar videon med Eric

I senaste poddavsnittet av Pillowtalk riktade hon också kritik mot hur Let's dance-produktionen har agerat under den här perioden. Nu svarar Filip på flickvännens kritik.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pegs kritik mot Let's dance

Peg menar att Let's dance har skämtat på hennes bekostnad och säger att hon känner sig besviken över deras agerande trots att hon på något sätt förstår dem.

– Jag tycker inte om ”Let’s dance”. Det har mer eller mindre… det är inte direkt mot dansarna eller produktionen eller tv-kanalen men hela cirkusen och all media. Och även produktionen, de har skämtat på min bekostnad, alla är en del av det. Det har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket så jag vet inte hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår. Mitt självförtroende, min psykiska hälsa, jag går i terapi igen, säger hon i podcasten innan hon fortsätter:

– Även produktionen, i sändning och i manus skämtar de om mig. Eller mer att de skämtar om Filip och Linn som att ”will they, wont they?” Eller ”stämmer det faktiskt?”. Jag förstår på ett sätt, logiskt förstår jag att det är bra för deras siffror, det är bra att de får pr. Men mitt hjärta förstår inte.

Filips svar angående Pegs kritik mot TV4

När Aftonbladet pratar med Filip säger han att han inte har hört om Pegs kritik mot TV4, men när han får frågan om han också känt att de kanske gått över gränsen i programmet säger han nej.

– Nej, det har jag inte registrerat. Jag tycker inte att det har hänt så det är nog en spekulation, säger han.

Han säger också att det inte är något som han själv har tagit upp med produktionen.

LÄS OCKSÅ: Patricia Borgs lyxliv med Björn Borg – efter husförsäljningen

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens starka ord till barnen – efter alla tuffa år

Senaste nytt