Filip Lamprechts okända syster – hemliga familjemedlemmen avslöjad

Filip Lamprecht
Sedan vinsten i Let's dance har de flesta koll på Filip Lamprecht.
Men visste du att han hade en syster?
Se bilden som avslöjar relationen!
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan
0:53

Efter reklamen: Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan

(0:53)

Slå på ljud

Han är en Sveriges mest välkända kändisbarn just nu. Son till programledaren Kristin Kaspersen, 52, och friidrottaren Martin Lamprecht, 59. Barnbarn till avlidna ikonen Barbo ”Lill-Babs” Svensson, som gick ur tiden 2018.

Fotomodellen Filip Lamprecht, 25, var relativt okänd innan 2021, när han medverkade och vann Let's dance tillsammans med danspartnern Linn Hegdal, 26. Efter tv-programmet har de allra flesta bra koll på vem han är!

Många har nog också koll på Filips lillebror Leon Fahlén, 18, som Kristin har gemensamt tillsammans med ex-maken Hans Fahlén, 58. Men visste du att Filip också har en okänd syster?

Martin Lamprechts kärleksliv – romanserna med kändiskvinnorna

Filips pappa Martin var en välkänd friidrottsprofil på 80-talet. Han tävlade i modern femkamp. Till de största meriterna under friidrottskarriären hör Olympiska spelen år 1984.

Men han har åstadkommit en del i privatlivet också – han har nämligen haft romanser med tre kända svenska kvinnor. Vilka då?

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen har vi som sagt redan koll på. Martin och Kristin var tillsammans under sju års tid. År 1997 fick de sonen Filip tillsammans.

Erica Johansson

Efter Kristin levde Martin länge som singel, men år 2009 slog kärleken till igen och Martin gifte sig med före detta friidrottaren Erica Johansson, 48. År 2017 gick de skilda vägar.

Martin Lamprecht och Erica Johansson på bröllopsdagen.

Martin Lamprecht och Erica Johansson på bröllopsdagen.

FOTO: Tommy Holl/TT

Agneta Sjödin

Ett år efter skilsmässan från Erica blev Martin tillsammans med programledaren Agneta Sjödin, 53, vilket Hänt dessutom var först med att avslöja. Romansen med Agneta tog slut år 2019.

Martin Lamprecht och Agneta Sjödin fångade på bild i vimlet år 2018.

Martin Lamprecht och Agneta Sjödin fångade på bild i vimlet år 2018.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Filip Kaspersen Lamprechts okända syster – sanningen om relationen

Men vem är då Filips okända syster? Jo, eftersom Kristin endast har två söner, inklusive honom själv, så är det ett syskon på pappas sida vi letar efter.

Otrolig start på dagen när lillasyster kommer in till stan för brunch!”, skriver Filip i ett inlägg på Instagram story. I bakgrunden skymtas chokladindränkta fattiga riddare och färgsprakande fruktsallader. En härlig brunch i Stockholm med andra ord!

I inlägget taggar Filip in den yngre systern Wilda Lamprecht, 14. Wilda är dotter till Martins ex-hustru Erica Johansson.

Skärmdump från Filip Lamprechts Instagram story.

Skärmdump från Filip Lamprechts Instagram story.

FOTO: Instagram

Trots att WIlda inte är särskilt aktiv på sociala medier har hon över 30 000 följare. Kanske kommer hon att ta steget in i rampljuset när hon är lite äldre, precis som brorsan? Det återstår att se.

Hur som helst verkar Filip och Wilda ha en fin relation till varandra – så härligt med syskonkärlek!

FOTO:

FRÅN FÖRSTASIDAN